Tylko dla ludzi o mocnych nerwach!
Bambo prośba... od kiedy znasz tę stronę?
nie obsraj się jak wejdziesz na harda heh
sadistic.pl/stary-znajomy-vt110609.htm
-za noszenie czarnych koszulek, otruć
-za pranie skarpet POWIESIĆ (dzieci w afryce bez wody, a ty na skarpetki marnujesz)
I tak nie wiem po kiego chuja to piszę, bo gadałem już z tak wieloma homofobami, i to was powinno się leczyć, bo 1000 racjonalnych argumentów, przeciwko waszemu "wbrew naturze" a wy ciągle swoje.. jak katolicy, co bronią kościoła...
Nie warto strzępić sobie klawiatury na takie zacofane i ograniczone nieużytki intelektualne.
Poza tym myślę, że spora część tych sadolowych homofobów tylko na pokaz jest ;p
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Jak o tych gaciach gada. Wymiękam.
@konradssc
religijny, czy też nie ?
bo "wbrew naturze człowieka" to może być kanibalizm, a nie homoseksualizm, a jak chcesz rozstrzelać, albo leczyć za odmienną orientację, to polecam terapeutę. Bo twoim tokiem myślenia to:
-za onanizm, Ci łapy poucinać, albo rozstrzelać
-za noszenie czarnych koszulek, otruć
-za pranie skarpet POWIESIĆ (dzieci w afryce bez wody, a ty na skarpetki marnujesz)
I tak nie wiem po kiego chuja to piszę, bo gadałem już z tak wieloma homofobami, i to was powinno się leczyć, bo 1000 racjonalnych argumentów, przeciwko waszemu "wbrew naturze" a wy ciągle swoje.. jak katolicy, co bronią kościoła...
Jakby natura chciała homoseksualistów to by umożliwiła Wam rozmnażanie się co by gatunek przetrwał... A, że tak nie jest to idź tłumaczyć przed samym sobą swoje zboczenie gdzie indziej. Nie zasłaniaj się przy tym masturbacją, koszulkami czy też skarpetami (jebać dzieci z afryki).
Grzeb sobie z kolegą w dupie ale we własnym domu... Do tego jeszcze będzie pierdolił i zaraz wyjdzie, że to hetero są jacyś pojebani
Teraz zastanówmy się jakie to będzie miało konsekwencję ekonomiczne jeżeli liczba takich par wzrośnie w Polsce dajmy na to do 20%. Dlatego jestem za legalizacją par homoseksualnych, ale pod jednym warunkiem, że będą w stanie spłodzić potomstwo w sposób naturalny. Od razu powiem, że partenogeneza jest uważa za cechę przystosowawczą do trudnych warunków, więc nie wynikająca ze swobody natury.
Na hardzie walicie konia do filmików z brutalnym oralem, analem, sraniem i szczaniem na twarz, zarzyganymi pannami robiącymi głębokie gardło i uważacie to za normalne mimo, że większość ludzi się tak raczej nie zabawia.
Ja pierdziele kolejna inwalidka, w tym wieku już powinnas umieć czytać zacofańcze, jasno jak byk kurwa jest dział:
Seks, dewiacje, fetysze
Co to jest dewiacja, doczytaj w google.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów