Tym razem Robertowi przyszło się zmierzyć z trudnym zadaniem - zasiąść za kierownicą samochodu który zmotoryzował Polskę... jeździł nim, podnosił go do góry, czy była lipa? O tym na końcu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mnie osobiście już nie bawi Koxu. Fajnie, że zarabia na swojej sławie ale trochę w durny sposób.
Szkoda, że już nie walczy
Szkoda, że już nie walczy
lajtek12 napisał/a:
ja mam typa w klasie który jeździ maluchem cały czas do szkoły i co dziennie na facebooku lajkuje jakieś gówna typu " Maluch auto marzenie" albo "mam malucha mam dziewczyny" albo "co stare to dobre maluchy czerwone" cos w tym stylu i tylko o tych gównianych pojazdach napierdala i napierdala... i cały czas kurwa coś udostępnia jakieś wyścigi związane z tymi chujowymi autami ..
Chujowy to jest przystanek, na którym czekasz na autobus jak Cię kolega maluchem mija
Oczywiście chodzi o tego reportera i jego durne pytania i stwierdzenia.
Może tankować nie wychodząc z malacza.
Jeszcze tak zadbanego maluszka nie widziałem
Akcja od 3:40
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów