📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dwa bałwany walczą o przywództwo w stadzie.
27 kwietnia to samo mu striptizer zrobi
kreatyny sie nawciągał i kozaczy
Nie lubię tego idioty. "Pozytywny gościu, zna chociaż trochę różne języki, łe łe łe łeee"
Akurat nieznajomość polskiego nie wpływa na to, że stęka jak debil i pierdoli głupoty.
Przepraszam, musiałem ;(
Akurat nieznajomość polskiego nie wpływa na to, że stęka jak debil i pierdoli głupoty.
Przepraszam, musiałem ;(
ja przy nim jeszcze konia nie waliłem wiec nie wiem
Nie wiem czy tylko ja to zauważyłem ale ostatnio co nie pojawi się w internecie czyli np. hardkorowy koksu, typowy seba, jakieś pierdolnięte obrazki, zdjęcia kotów jakie to one nie są piękne, jakiś zjarany Zbyszek i już nawet nie mogę nic wymyślić bo tyle tego jest. Zauważyłem, że to nas odmóżdża! Ja sam od oglądania tego robię się coraz głupszy. I co najgorsze nie mogę przestać. To strasznie wciąga, jak dla mnie jesteśmy skazani na zagładę w niekoniecznie dalekiej przyszłości.
Zarucha ją stekiem, no bo czym innym może?
Na bank ona ma większego od tego koksiarza
Na bank ona ma większego od tego koksiarza
Łapa grubsza niż laska w pasie, a kutas pewnie jak makaron...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów