📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mapecik1 napisał/a:
jak by miał kutasa to pewnie bym mu staną
Jak już próbujesz być fajny to przynajmniej rób to poprawnie
i zaraz sie zacznie pierdolenie jedni ze to czlowiek sukcesu z pasja drudzy ze bezmozgi sterydziasz. odcinajac sie od tej dyskusji chcialbym uswiadomic autora postu, ze po dobrej kuracji anabolicznej poziom testosteronu w organizmie wzrasta kilkakrotnie i ruchac mozna kilkakrotnie razy czesciej niz normalnie, wiec takie pierdolenie ze sterydziarze nie maja wzwodu to lament pocieszenia tlustych frajerow i wychudzonych pizdeczek.
Huj tam cycki! Ważne że koksu jest!
Pener666 napisał/a:
A 3 minuty po dodaniu posta siedziałem i nie byłem w stanie nic zrobić bo nie wierzyłem że można wstawić coś tak chujowego. Twój argument jest inwalidą.
PS. Ty nigdy nie kliknąłeś w klawisz który jest tuż obok tego co chciałeś wcisnąć? Jakbyś jeszcze miał problemy to spójrz na prawą część klawiatury i idź się wypłakać mamie.
"A co ty takie małe kanapeczki wpierdalasz?"
Co wy gadacie, róbcie mase, wpierdalajcie sztejki i dupy z LA wasze!
Co wy gadacie, róbcie mase, wpierdalajcie sztejki i dupy z LA wasze!
@Vanagee
Nie pierdol bo zjebałeś swój efekt i próbujesz się tłumaczyć. Wypierdalaj
"Są cycki jest piwo"
@Edit
Btw. On ma żonę , ciekawe co ona na to : D
Nie pierdol bo zjebałeś swój efekt i próbujesz się tłumaczyć. Wypierdalaj
"Są cycki jest piwo"
@Edit
Btw. On ma żonę , ciekawe co ona na to : D
3:35 Faux Pas.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów