📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
m8 napisał/a:
Dla takich warzyw malowałbym farbą lateksową. Albo z bananówMi to wygląda tak że mu się tył ślizgnął na białej linii. A nie, to tylko u nas malują je taką chujową farbą...
Wina kierowcy osobówki
A ten policjant to jakiś ciota. Koleś się przewalił może mieć coś połamane, a ten się na niego rzuca... No kurwa trzeba myśleć... No chyba, że to... Sadol z prawdziwego zdarzenia
Jakby ogarniał to by się nie wyjebał?
O takiego chuja. Każdemu może sie zdarzyć, choćby całe życie na kole latał. Wystarczy parę kamyczków i już możesz stracić panowanie. Jakby było tak jak niektórzy mówią, to taki stunter w życiu by się nie wyjebał. Ale po coś jednak gmole i klatę na motocyklu mają.
O takiego chuja. Każdemu może sie zdarzyć, choćby całe życie na kole latał. Wystarczy parę kamyczków i już możesz stracić panowanie. Jakby było tak jak niektórzy mówią, to taki stunter w życiu by się nie wyjebał. Ale po coś jednak gmole i klatę na motocyklu mają.
Nie rozumiem tych ludzi którzy jeżdżą na motorze w krótkich spodenkach i koszulkach, to już jest dla mnie szczyt debilizmu.. a co najlepsze tacy jeżdżą najszybciej bo to sezonowcy, jak szybko zaczyną tak szybko kończą. Na przystanku autobusowym, słupie, pod tirem, barierkami, samochodem albo ślizg gołymi nogami i plecami po asfalcie przy 160km/h.. ładne mięsko zostaje potem
w 0:03 widać że przejeżdża po czymś co wygląda jak łata w drodze czy inne ścierwo
Nie tyle nieumiejętne co po prostu pechowe
Nie tyle nieumiejętne co po prostu pechowe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów