Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I te hejty sadolowej gimby, która zaprogramowała w życiu co najwyżej pralkę franię
Pralka Frania nie miała możliwości programowania. Ale jesteś gimbą, więc możesz nie wiedzieć.
Pralka Frania nie miała możliwości programowania. Ale jesteś gimbą, więc możesz nie wiedzieć.
Wolałbym być gimbą (niestety już bardzo daleko za mną ten czas), niż tranzystorem
I właśnie o to chodziło geniuszu, że można ja było włączyć albo wyłączyć. Nowsze egzemplarze ewentualnie ustawić na "grzanie" 'pranie" albo "grzanie/pranie". No ale, że istnieją też mentalne gimby, to taki właśnie sarkazm muszę teraz tłumaczyć
nie wiem czy ma rację, bo ja tam nie zaglądam
Wolałbym być gimbą (niestety już bardzo daleko za mną ten czas), niż tranzystorem
I właśnie o to chodziło geniuszu, że można ja było włączyć albo wyłączyć. Nowsze egzemplarze ewentualnie ustawić na "grzanie" 'pranie" albo "grzanie/pranie". No ale, że istnieją też mentalne gimby, to taki właśnie sarkazm muszę teraz tłumaczyć
Jakbyś się nie zatrzymał w rozwoju na poziomie gimnazjum, to wiedziałbyś co to jest tranzystor, geniuszu. Ale poziom twojego "sarkazmu" i riposty sugeruje, że niewiele od ciebie można wymagać.
Jakbyś się nie zatrzymał w rozwoju na poziomie gimnazjum, to wiedziałbyś co to jest tranzystor, geniuszu. Ale poziom twojego "sarkazmu" i riposty sugeruje, że niewiele od ciebie można wymagać.
No jak się jest amebą umysłową, to trudno wymagać, bo nawet nie bardzo byś wiedział, czego masz wymagać
W twoim żałosnym przypadku, tylko jedno znacznie tranzystora wchodzi w grę
No jak się jest amebą umysłową, to trudno wymagać, bo nawet nie bardzo byś wiedział, czego masz wymagać
W twoim żałosnym przypadku, tylko jedno znacznie tranzystora wchodzi w grę
Ten tekst z amebą umysłową jest oklepany jak dupa twojej starej.
Nie będę wchodził w dalszą dyskusję, bo jej poziom za szybko obniżasz i za moment będziesz wpisywał same spacje.
Jeśli chodzi o jedno znaczenie "tranzystora" w "moim żałosnym przypadku", to wybierz sobie z definicji (z PWN, bo sam jak widać masz problemy ze znalezieniem ) poniżej:
tranzystor [ang.], przyrząd półprzewodnikowy o co najmniej 3 elektrodach mający właściwość wzmacniania sygnałów elektr., tj. stanowiący element czynny układów elektronicznych;
Jeśli chodzi o jedno znaczenie "tranzystora" w "moim żałosnym przypadku", to wybierz sobie z definicji (z PWN, bo sam jak widać masz problemy ze znalezieniem ) poniżej:
Widzę, że jesteś bardzo wrażliwy na tym punkcie. Chyba trafiłem w czułe miejsce
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów