Takie tam rodeo, w wykonaniu ChildrenOfPoseidon
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
KMD napisał/a:
Heh. Przypomniała mi się pewna historia.
Kiedyś, kiedy byłem mały, nudziło mi się, to wziąłem rower i pojechałem sobie nad jezioro. W tym rowerze na szprychach były takie fajne koraliki. I przejechałem może z 3 okrążenia i pojechałem do domu.
Rozjebałeś mnie chłopie
@up, dubel był na głównej, widocznie administracja postanowiła wrzucić oryginał, nawet komentarze przenieśli z dubla
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2013-05-02, 12:13 ]
dokładnie tak
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2013-05-02, 12:13 ]
dokładnie tak
Czy istnieje jakaś choroba typu Zespół Posejdona? To by wiele wyjaśniało
KMD napisał/a:
Kiedyś, kiedy byłem mały, nudziło mi się, to wziąłem rower i pojechałem sobie nad jezioro. W tym rowerze na szprychach były takie fajne koraliki. I przejechałem może z 3 okrążenia i pojechałem do domu.
No spoko spoko, fajne, zabawne i zajebane z JM.
mistrzowie.org/500118/Ciekawa-historia
Dumny ? Fajnie się zbiera piwka ?
No spoko spoko, fajne, zabawne i zajebane z JM.
mistrzowie.org/500118/Ciekawa-historia
Dumny ? Fajnie się zbiera piwka ?
Czy te bałwany na serio myślały, że ten gość trafi w ten materac pod koniec?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów