Koleś natchnął mnie i przypomniał mi mojego dawnego bohatera. Mistrz balansu i streeta, zarówno stwórca "Darkslide" "540 double kickflip" oraz warte wymienienia "Impossible" Rodney Mullen w formie przed państwem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
A w/w filmik był jako bonus do odkrycia w Tony Hawk's Pro Skater 2
KICKFLIP..... to jest najwazniejszy flip jaki wymyslił a nie jakies tam impossible i inne 540stopni, bez kicka nic by wiecej nie było...
yyhh Sweet Home Alabama, naprawde??? Dobrze ze jeszce nie uzyles wersji Kid Rock`a
Kurcze no za filmik wspominający stare i dobre czasy zawsze piwo. Pierwsze natknięcie z Rodneyem w Tony Hawku, już nie pamiętam którym, później ciągle filmiki na youtube i moja pierwsza (a zarazem ostatnia) deska za pare dych z jakiegoś sklepu
K U R T Z napisał/a:
deskorolkowcy to jebane pedały !!!!
Chujowy ten Twój "trolling" milordzie.
Ci co mają wpisany w profilu wiek 102 lata to jebane pedały !!!!
Widzisz, zasada działania identyczna, tak więc
Nie jestem twórcą jakichkolwiek przeróbek w tym filmiku. I sam jesteś kurwa kid rock.
I to jest prawdziwy skater kurwa! Gość ma 47 lat i wciąż wymiata na desce. W świecie skateboardingu nie widziałem jeszcze nikogo kto choćby w pewnym stopniu mógłby konkurować z Rodney'em we flatlandzie.
A i przy okazji... tak powinien wyglądać skater a nie jebane pedały w rurkach z fullcap'ami i długimi włoskami tłumaczące się, że nie noszą baggy bo ich kurwa krępują. Wasz fiut się krępuje w tych obcisłych spodenkach! Przez takie cioty pojawiają się tu komentarze, że "deskorolkowcy to jebane pedały"... Cofnij się w czasie i zasmakuj old school'u w swiecie deski.
A i przy okazji... tak powinien wyglądać skater a nie jebane pedały w rurkach z fullcap'ami i długimi włoskami tłumaczące się, że nie noszą baggy bo ich kurwa krępują. Wasz fiut się krępuje w tych obcisłych spodenkach! Przez takie cioty pojawiają się tu komentarze, że "deskorolkowcy to jebane pedały"... Cofnij się w czasie i zasmakuj old school'u w swiecie deski.
Kiedyś to byli normalni skejci, a teraz to same pedały w tych rurkach i czapeczkach...
piotruniusz napisał/a:
gdzieś już widziałem ten filmik.... pamiętam jak pierwszy raz to zobaczyłem to nie mogłem uwieżyć, że mozna takie rzeczy z deską robić.
Browar leci
fragmenty były użyte w jego filmie w Tony Hawk's Pro Skater 3
Nie ważne co mam w sercu, ważne co mam w dupie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów