Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak swoją drogą śmieszą mnie ludzie, którzy bronią kiboli mówiąc, że się udzielają charytatywnie. Pedały też się udzielają charytatywnie i to nie powód żeby ich tolerować. Mówicie, że to margines kiboli się tak zachowuje. Nie, to margines kiboli jest spokojny i się udziela charytatywnie, 98% z nich to zwykłe łyse tępe pizdy, które atakują ludzi bez powodu, bo jakoś sobie trzeba przedłużyć, jak bozia sprzętem nie obdarzyła. Szczam na kibolstwo, jak ktoś ich próbuje bronić, polecam przyjechać do Łodzi i się przejść wieczorkiem samemu po Limanowskiego czy ogólnie po centrum (w łłodzi w przeciwieństwie do innych miast, najbiedniejsi mieszkają w centrum. Piotrkowska super, ale tylko skręcisz i wchodzisz do krainy żuli i kibolstwa)
Pozdrawiam i chuj w dupę łysym. Niech się pieszczą ze sobą nawzajem i niech stąd wypierdalają, nikt ich w naszym kraju nie chcę.
A i dodam, że ci, którzy nie napierdalają bez powodu policji, ludzi itd, udzielają się charytatywnie - to kibice. Kibole to właśnie cała reszta, która kocha swoją drużynę, a żadnego zawodnika nie zna, a na mecz idą spuścić wpierdol przestraszonej ochronie. 98% tych biednych, udręczonych przez media kibiców "patriotów" taka właśnie jest.
Sam niekiedy pracuję na imprezach masowych z ochrony, spędziłem już dość czasu by mieć na ten temat coś do powiedzenia.
Najczęściej dowódcy nie wybierają osób do służb porządkowych (formacji zółwi i tych od niemiłych zajść). Tylko wybierają swoich kolegów takowych emerytów, dziadków który jadąc busem do roboty napierdalają 3 piwka w palnik i myślą że będą silni bo dostaną kamizelkę, kask, i jolkę (czyt. gumową pałkę). Do tego są różne firmy które działają całkiem inaczej, np. firma Scorpion - tam jest właśnie hierarchia znajomości, wielkie gówno, szajs i kasa słaba. Do tego na meczach, dajmy na to Derbach było 10 osób służb porządkowych (zółwi) gdzie powinno się dostać sprzęt w ilości , przynajmniej 5 tarcz i z 2 gazy, a były tylko 3 tarcze. Zaś w firmie Wolf Security, czeka się tylko aby komuś na boku przyłożyć podeszwę do pyska i na stare lata dopieścić serducho adrenaliną. Zaś w G4S jest profesjonalizm, dokładnie nie wiem, ale chyba jedna z lepszych grup. Ale najwięcej tutaj jest problemu z wybieraniem tych emerytów do drużyn "taktycznych" (od niemiłych zajść).
Miałobyć "Najczęściej dowódcy nie wybierają pasujących osób do służb porządkowych"
Jak ktoś spuści wpierdol ochronie to zaraz "co za bydło, powinni ich zlać jak świnie" a jak by ochrona skopała tego typa to zaraz by było, że kibole angażują się w akcje charytatywne, jak można ich bić i że oni to potulni jak baranki, tylko Tusk wszystko sfingował...
Tak swoją drogą śmieszą mnie ludzie, którzy bronią kiboli mówiąc, że się udzielają charytatywnie. Pedały też się udzielają charytatywnie i to nie powód żeby ich tolerować. Mówicie, że to margines kiboli się tak zachowuje. Nie, to margines kiboli jest spokojny i się udziela charytatywnie, 98% z nich to zwykłe łyse tępe pizdy, które atakują ludzi bez powodu, bo jakoś sobie trzeba przedłużyć, jak bozia sprzętem nie obdarzyła. Szczam na kibolstwo, jak ktoś ich próbuje bronić, polecam przyjechać do Łodzi i się przejść wieczorkiem samemu po Limanowskiego czy ogólnie po centrum (w łłodzi w przeciwieństwie do innych miast, najbiedniejsi mieszkają w centrum. Piotrkowska super, ale tylko skręcisz i wchodzisz do krainy żuli i kibolstwa)
Pozdrawiam i chuj w dupę łysym. Niech się pieszczą ze sobą nawzajem i niech stąd wypierdalają, nikt ich w naszym kraju nie chcę.
A i dodam, że ci, którzy nie napierdalają bez powodu policji, ludzi itd, udzielają się charytatywnie - to kibice. Kibole to właśnie cała reszta, która kocha swoją drużynę, a żadnego zawodnika nie zna, a na mecz idą spuścić wpierdol przestraszonej ochronie. 98% tych biednych, udręczonych przez media kibiców "patriotów" taka właśnie jest.
a skad wiesz, ze oni sa "kibolami"?? sam mowisz, ze w lodzi jest mnostwo patologii. jakbys sie czul jakby kazdego zula w polsce nazywalo sie lodzianinem czy lodziakiem?? chyba, ze kibol to po prostu synonim agresywnego osobnika, bo 90% osob ktorych masz na mysli nigdy nawet na stadionie nie bylo. w tym momencie to ty brzmisz jak frustrat, ktory musi sobie wydluzac jezdzac po "kibolach" w internecie bo w realu boisz sie im w oczy spojrzec. co dopiero cos powiedziec
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów