📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:28
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
już widzę że przestanie prać kobietę... takie chuje się nie zmieniają a głupie cipy sobie wmawiają że to miłość lub miłością go zmieni....
wojtekpwse napisał/a:
Te brzdęknięcia patelni. Jakiś podkład można by z tego zrobić.
No i śmiechłem.
Dobrze tak kurwie
To ojczym z kolegami e piewnicy albo lesie tej młodej jesień średniowiecza z kiszki stolcowej zrobi hueh hueh hueh
Niebieska karta.? bać się? W Rosji? Jedyne co go powstrzymuje przed wyjebaniem młodej jest to, że jest napierdolony jak szpadel.
Sparta. Słabe jednostki niech giną. Dobrze, że odnalazła w sobie odwagę i siłę.
ona nie zdaje sobie sprawy że jak wytrzeźwieje (za kilka dni pewnie) to ona i jej matka będą tak wyglądać, a tej samej nocy jej dupa będzie wyglądała jak jego ryj....
CrookerS napisał/a:
Takie to ja lubie wariatki. Napewno lubi ostra jazde
szkoda że one ciebie nie lubią
Szkoda, że brakuje początku i zdjęcia mordy obitego, jednak materiał zacny. Bardzo miła odskocznia od samych wypadków drogowych.
Sundown napisał/a:
Młoda widząc przemoc, rękoczyny, awantury między rodzicami, jeśli była bita, ostro karana, to również przyjmuje te intencje- uczy się jak to robić.
Chyba tendencje...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów