Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak się dobrze przyjrzeć to ten zielony samochodzik startował ze stołu widocznego po prawej, czyli tatuś celowo walnął córcię w głowę.... córcia nakierowała samochodzik na nogi tatusia, a tatuś z premedytacją walnął dziecko w głowę.. czyli kolega który chciał mu kontrolę nasyłać miał rację
masz rację, on to zrobił celowo
zdrowoyebne napisał/a:
dla wyświetlen w necie dziecko szmaćić ja p🤬le ,moge sie zalozyc z esasiedzi i okolice raczej z nim pocisneli i c🤬j wie czy jeszcze jakiejs kontroli mi na chate nie wyslali.i b.k🤬a dobrze
masz rację, on to zrobił celowo
Ślepaki jedne, a widzicie, że na filmie są dwie dziewczynki i obie trzymają w ręku kontroler? Czyli zapewne każda ma swoją zabawkę. TERAZ UWAGA TRUDNE ZADANIE spróbujcie ustalić która dziewczynka kieruje którym samochodzikiem, podpowiadam jeden z nich jest czerwony, a drugi zielony.
Jak już do tego dojdziecie to może uda się też komuś zobaczyć, że w 10s widać rampę, z której potem ten samochodzik wyleciał.
Jak już do tego dojdziecie to może uda się też komuś zobaczyć, że w 10s widać rampę, z której potem ten samochodzik wyleciał.
zdrowoyebne napisał/a:
dla wyświetlen w necie dziecko szmaćić ja p🤬le ,moge sie zalozyc z esasiedzi i okolice raczej z nim pocisneli i c🤬j wie czy jeszcze jakiejs kontroli mi na chate nie wyslali.i b.k🤬a dobrze
Troglodyci sadistica nie zrozumieją. Sami byli wychowywani łomem i tak samo wychowują swoje dzieci. Mózgu tam nie ma za wiele i tyczy sie to sporej części narodu.
killua napisał/a:
ty masz chyba galarete zamiast mózgu. dziecko sie uderzyło? głupi ojciec rzucił pewnie ponad kilogramowym samochodem w głowę dziecka mógł mu oko wybić spokojnie.
Nie rozmnażaj się proszę.
tak bo magiczne przyciągnął samochodzik do ręki, bo przecież kamera się nie zniżyła, ja p🤬le co tu za ułomy siedzą na tej stronie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie