📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak to jest w regulaminie że nie można pisać " za materiał własny..." to aż strach pisać posty bo regulamin się co 5 minut aktualizuje
Administracja zaczyna się zachowywać jak dzieci i to chyba będzie główna przyczyna upadku sadistica za jakiś czas.
Szeryfian napisał/a:
Administracja zaczyna się zachowywać jak dzieci i to chyba będzie główna przyczyna upadku sadistica za jakiś czas.
FALSE
Sadistic umrze jeśli BongMan przestanie nas karmić mistrzowskimi żartami.
Ale patologia... Obrzydliwe, nie dość że w domu to jeszcze na oczach wszystkich. Chore.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Albo do dołu z wapnem.
Albo do dołu z wapnem.
Obrzydlistwo.
Gdyby rodzice byli młodsi chociaż : s bo wygląda trochę jakby babcia rodziła wnusia...
--
Bardziej pasuje 'polscy politycy'... ale na jedno wychodzi.
Upadek, huh? P:
Gdyby rodzice byli młodsi chociaż : s bo wygląda trochę jakby babcia rodziła wnusia...
--
Szeryfian napisał/a:
Jak to jest w regulaminie że nie można pisać " za materiał własny..." to aż strach pisać posty bo regulamin się co 5 minut aktualizuje
Bardziej pasuje 'polscy politycy'... ale na jedno wychodzi.
Upadek, huh? P:
Ja nic nie mówię, ale modzi dobrze zrobili, że za tę gównianą odzywkę warna daja, bo kiedyś może i to zabawne było, ale teraz to żenujące jest.
No ale bez przesady, nawet jeśli 20 osób tak napisze, to i tak dużo miejsca to nie zajmuje. No ludzie co to w ogóle jest żeby ktoś ustalał takie rzeczy. Dla jednych gówniana dla innych nie. Skoro za "takie odzywki" dostaje się warna, to dlaczego nie ma warna za wstawienie suchych żartów na przykład?
bo mam kurwa dość czytania tego samego zwrotu przy co drugim temacie który wstawiam - żart powtarzany pinset razy jest żenujący, a za dubla dostaje się warna
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów