18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
DeSalvo 2012-12-18, 0:14 7
przecież to jest chore...

wszyscy są popieprzeni.
Zgłoś
Dreszczyk 2012-12-18, 0:23 5
DeSalvo napisał/a:

przecież to jest chore...

Witamy na Sadisticu
Zgłoś
S................n 2012-12-18, 1:25 241

Jak to jest w regulaminie że nie można pisać " za materiał własny..." to aż strach pisać posty bo regulamin się co 5 minut aktualizuje

Administracja zaczyna się zachowywać jak dzieci i to chyba będzie główna przyczyna upadku sadistica za jakiś czas.
Zgłoś
Muzz 2012-12-18, 2:02 4
Szeryfian napisał/a:

Administracja zaczyna się zachowywać jak dzieci i to chyba będzie główna przyczyna upadku sadistica za jakiś czas.

FALSE
Sadistic umrze jeśli BongMan przestanie nas karmić mistrzowskimi żartami.
Zgłoś
rusofil 2012-12-18, 2:55 3
Ale patologia... Obrzydliwe, nie dość że w domu to jeszcze na oczach wszystkich. Chore.

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
C................y 2012-12-18, 2:57
To chyba na harda powinno powędrować.
Albo do dołu z wapnem.
Zgłoś
Okash 2012-12-18, 3:01
Obrzydlistwo.
Gdyby rodzice byli młodsi chociaż : s bo wygląda trochę jakby babcia rodziła wnusia...

--

Szeryfian napisał/a:

Jak to jest w regulaminie że nie można pisać " za materiał własny..." to aż strach pisać posty bo regulamin się co 5 minut aktualizuje

Bardziej pasuje 'polscy politycy'... ale na jedno wychodzi.
Upadek, huh? P:
Zgłoś
H................g 2012-12-18, 3:05 2
Ja nic nie mówię, ale modzi dobrze zrobili, że za tę gównianą odzywkę warna daja, bo kiedyś może i to zabawne było, ale teraz to żenujące jest.
Zgłoś
kfqcpk 2012-12-18, 3:06
Barszczyk, mniam
Zgłoś
leafen 2012-12-18, 3:26 1
No ale bez przesady, nawet jeśli 20 osób tak napisze, to i tak dużo miejsca to nie zajmuje. No ludzie co to w ogóle jest żeby ktoś ustalał takie rzeczy. Dla jednych gówniana dla innych nie. Skoro za "takie odzywki" dostaje się warna, to dlaczego nie ma warna za wstawienie suchych żartów na przykład?
Zgłoś
peniseusz 2012-12-18, 3:34 2
bo mam kurwa dość czytania tego samego zwrotu przy co drugim temacie który wstawiam - żart powtarzany pinset razy jest żenujący, a za dubla dostaje się warna

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zgłoś
mrkpan 2012-12-18, 3:46 1
Nie no, to jest pojebane...
Zgłoś
zły_skurwiel 2012-12-18, 4:17
rodzina Dexterów
Zgłoś
kaczkor 2012-12-18, 5:14
W dobie dzisiejszego internetu już nic mnie nie zdziwi.

#$Kaczkor90$#
Zgłoś
ArmiaKrajowa 2012-12-18, 6:55
Od kiedy dzieci rodza sie z wlosami ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów