Banany widocznie rosły obok boiska.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Banany widocznie rosły obok boiska.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
bigoslaw_lyzka_von_wood napisał/a:
kibolskie spierdoliny - mialem napisać "umysłowe" ale ten wyżyg debilizmu, nie posiada umysłu
Co tutaj taki zrobił się wysyp robactwa lewactwa? Czyżby powychodzili z nor na wiosnę?
Do żadnej kadry nie powinno się powoływać sportowców, którzy nie mają obywatelstwa danego kraju od urodzenia. Tak jak Żuk nie powinien grać w Hisozani tak Oli w reprezentacji Polski
Rojiiuy napisał/a:
Hehe, polaczek katoliczek nadal wierzy ze pan bucek go z błota zrobil. Powinienes do tej malpy tato mowic.
A Ty do przypadkowego pioruna uderzającego w kałużę.
Jeśli mam szukać Stwórcy, to trochę wyżej, niż ot tak przypadkiem wybuchło nic. Potm z kałuży wyewoluowało inteligentne życie tak po prostu... Więcej logiki i zaczniemy się rozumieć...
W końcu poślizgnoł śię na tej skórce czy nie?
Naoglądali się kreskówek i myślą, że numer ze skórką z banana zadziała.
Rojiiuy napisał/a:
Hehe, polaczek katoliczek nadal wierzy ze pan bucek go z błota zrobil. Powinienes do tej malpy tato mowic.
A ty jeżeli wierzysz w ewolucję trwającą tysiące lat, to właściwie jesteś tą małpą
Czego innego spodziewać się po mieszkańcach Lubina w 2000r. populacja miasta tak mała że dochodziło tam do kazirodztwa
motylekwbrzuchu napisał/a:
pan lewoskrętny jak się zbulwersował, że małpę bananami obrzucają
Oo pan prawiczek się odezwał, w dupie mam czarnego ale filmiki sprzed 20 lat to przesada
He he, pamiętam tę akcję. Wrzasku było co niemiara. Nie pamiętam kto to był ten bambus ale kibole po czasie chyba mu wybaczyli i nawet zacząli go nazywać: "Czarnecki"... ja pierdolę, co za akcja!
He he, pamiętam tę akcję. Wrzasku było co niemiara. Nie pamiętam kto to był ten bambus ale kibole po czasie chyba mu wybaczyli i nawet zacząli go nazywać: "Czarnecki"... ja pierdolę, co za akcja!
dzięki temu ze byliśmy najwiekszymi rasistami w Europie, teraz mamy jeszcze spokój z murzynami , no ale do czasu, dzięki Tusek.
Pamiętam tego banana. Pamiętam również jak lewactwo i reszta manipulatorów momentalnie rzucili się na tego wzgardzonego banana, całkowicie grzebiąc istotę problemu.
A można było kulturalnie jak śp. pan profesor...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów