📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa, tylko nie gangbang style. Tracę wiarę w ludzi.
@2up Sprawdź sobie w atlasie, gdzie leży Mountain View to będziesz wiedział dlaczego.
Podpowiem: w USA zapewne 50% populacji nie wie, co to jest piłka nożna.
Podpowiem: w USA zapewne 50% populacji nie wie, co to jest piłka nożna.
shiters napisał/a:
a o euro ani slowa
Kurwa. Obejrzałbyś dokładnie filmik, to byś zobaczył wygraną hiszpanii gimbusie. Czyli było nawiązanie do euro.
A gdzie mistrz ligi mistrzów gdzie Chelsea nie pokazali powinni żałować.[I tak nie lubie chelsea]
Co mnie kurwa ochodza zwyciezcy, gospodarz sie liczy, polska organizowala euro, bylo to wydarzenie wazne dla polakow i imo wazniejsze niz dla hiszpanow. Logo by zapuscili, pokazali kawel polski i ukrainy, to ze pokazali hiszpanów, nie nawiazuje do niczego i zaden szary czlowiek, ktory nie ogladal euro nie zczai o co chodzi.
riku11221122 napisał/a:
Kurwa. Obejrzałbyś dokładnie filmik, to byś zobaczył wygraną hiszpanii gimbusie. Czyli było nawiązanie do euro.
Dlaczego można pokazać logo Igrzysk w Londynie, otwarcie i zawodników a "nawiązaniem" do Euro były tylko kilkusekundowe ucieszone gęby hiszpanów?
Gówno prawda. pierwsze wyszukiwania są o seksie, ale google ich nie pokazuje w takich statstykach.
Seks rządzi światem
Seks rządzi światem
Nie wiem czemu, ale wydaje mi się że to wszystko niedługo pierdolnie. I nie chodzi mi o 21 grudnia.
krychu2007 napisał/a:
Dlaczego można pokazać logo Igrzysk w Londynie, otwarcie i zawodników a "nawiązaniem" do Euro były tylko kilkusekundowe ucieszone gęby hiszpanów?
Co, ty Igrzyska Olimpijskie porównujesz do Euro?? Poza Europą, ba poza fanami piłki nożnej, to nikogo nie obchodziło, a olimpiada to najważniejsze wydarzenie sportowe.
shiters napisał/a:
Co mnie kurwa ochodza zwyciezcy, gospodarz sie liczy, polska organizowala euro, bylo to wydarzenie wazne dla polakow i imo wazniejsze niz dla hiszpanow. Logo by zapuscili, pokazali kawel polski i ukrainy, to ze pokazali hiszpanów, nie nawiazuje do niczego i zaden szary czlowiek, ktory nie ogladal euro nie zczai o co chodzi.
Kurwa, ty dalej nie rozumiesz? Jak w spocie 2 minutowym chcesz zmieścić podsumowanie roku 2012? Może kurwa mieli od razu jebnąć cały mecz specjalnie dla ciebie. Zrozum, ze dla każdej rzeczy jest poświęcone 3-5 sekund i to samo tyczy się euro. Było mnóstwo równie ważnych wydarzeń co euro 2012.
PS: A i pozdro dla kretynów, którzy dali tyle piw temu gimbusowi zamiast myśleć samodzielnie. Jak stado owiec. Potem inne gimbusy potrafią tylko pisać 2 słowa w komentarzu pod filmikiem. To wy napinacie, nie autorzy filmików.
riku11221122 napisał/a:
bla bla bla ( ... )
Ty masz 20 lat ?! Ja rozumiem zdenerwowanie ale jak można w każdym poście kogoś od gimbusów wyzywać, może to nie bylo adresowane do mnie ale mnie boli takie pierdolenie dziecinne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów