Pan tutaj nie stał.
Pan tutaj nie stał.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
policyjni prowokatorzy od kostki:
i jak zawsze pachołek wyborczej oddelegowany do stania na świecy na portalach o jakimkolwiek opiniotwórczym potencjale.
jak kogoś interesuje jak działają instytucje typu ABW, Gazeta Gówno, NGO'sy i inne struktury których celem jest socjotechniczne oddziaływanie na społeczeństwo, to może sobie poczytać wpisy konta pazuzu, bo to książkowy przykład takich praktyk.
ciekawe które to już pokolenie ubeckiego łajdactwa
Człowieku o czym ty pierdolisz?? Masz jakies paranoje na moim punkcie? Co ja mam wspólnego z wyborczą? W kółko piszesz to samo, jak ktoś ma inne zdanie niż Ty to jest jakims tajnym agetem? Zdejmij czapkę foliarza, wyjdź z piwnicy, zaczerpnij trochę świeżego powietrza, zwal sobie konia czy cokolwiek
Oj już przestańcie bić pianę z tym tematem. Jak policja napirdalala kobiety to większość sadoli mówili że policja dobra, jak napirdalalaja wieśniaków to policja zła i nieudacznicy a przexiez kurwa to ci sami ludzie. Racja jak dupa każdy ma swoja i nikt nikogo nie przekona więc szkoda czasu i energi na jakieś dyskusje tutaj
Różnica jest taka (z góry mówię nie jestem specjalnie pro-life w tym sporze) że te idiotki się pociły na ulicach o nic. Miało być piekło kobiet według ich inteligenckich przewidywań spod znaku ośmiu gwiazdek, a mija kilka lat i tak jakoś nie za wiele się u kobiet zmieniło pomimo że orzeczenie tych pacanów z TK dalej jest ważne... Kilka kobiet zmarło i to bardziej dlatego że histeryczni lekarze, fani tych ośmiu gwiazdek, nie skonsultowali się z prawnikami szpitalnymi tylko sami uznali że aborcja jest całkowicie nielegalna i dali tym kobietom umrzeć.
Darły japę o nic, udając że walczą o prawa kobiet, a tak na prawdę to część po prostu była przeciw kaczorowi, część naiwnie ich słuchała a cały nieformalny zarząd tych manifestacji z Panią Lempart tylko zacierał ręce na widok wpłat na konta ich fundacji.
Nie można też pominąć czasu w którym maszerowały. Ta była ta sama strona polityczna, która darła mordę żeby zostać w domu bo COVID (co nie było takim bardzo głupim pomysłem, bo ograniczało zakażenia), jak tylko miała okazje politycznie zamanifestować to w środku epidemii wyszły na ulicę. I zaraz trzy tygodnie później wystrzeliły zakażenia...
Także ten... Rolnicy przynajmniej mają o co się bić. Nie popieram, ale w pewnym sensie rozumiem. Porównanie do marszów pro-aborcyjnych jest mało adekwatne.
policyjni prowokatorzy od kostki:
i jak zawsze pachołek wyborczej oddelegowany do stania na świecy na portalach o jakimkolwiek opiniotwórczym potencjale.
jak kogoś interesuje jak działają instytucje typu ABW, Gazeta Gówno, NGO'sy i inne struktury których celem jest socjotechniczne oddziaływanie na społeczeństwo, to może sobie poczytać wpisy konta pazuzu, bo to książkowy przykład takich praktyk.
ciekawe które to już pokolenie ubeckiego łajdactwa
Czyli @pazuzu kurwą jest?
rolnicy w tym kraju są potrzebni jak kurwie majtki
A co będziesz głupi kutasino żarł jak nie będzie naszych rolników?
Za głupi jesteś by odpowiedzieć więc ci podpowiem.
Będziesz wpierdalał to co wytworzą rolnicy unijni a to znaczy, że jak unia na zachodzie zarządzi, że mają dodawać gówno do ziarna to nic innego nie będzie.
Zaś póki są nasi, to możesz liczyć, że się na to nie zgodzą.
Nie jest ważne. W składzie rzekomego trybunału byli ludzie którzy sędziami nie są (według zarówno polskiego prawa jak i unijnego, co potwierdziły sądy i polskie i unijne).Różnica jest taka (z góry mówię nie jestem specjalnie pro-life w tym sporze) że te idiotki się pociły na ulicach o nic. Miało być piekło kobiet według ich inteligenckich przewidywań spod znaku ośmiu gwiazdek, a mija kilka lat i tak jakoś nie za wiele się u kobiet zmieniło pomimo że orzeczenie tych pacanów z TK dalej jest ważne...
Orku (czyli onuco) niefajny, a może by ci tak ktoś kazał wychowywać pasożyta jak cię ktoś w dupę zgwałci? Bo właśnie na to zasługujesz.Darły japę o nic, udając że walczą o prawa kobiet
Biją się wyłącznie o kasę. Której to kasy dostają ogromne ilości z MOICH podatków (bo twoje są płacone w rublach). Ogólnie, 90% rolników jest tak potrzebna jak 100% kacapów.Rolnicy przynajmniej mają o co się bić.
Adekwatnym porównaniem byłyby protesty przeciw kacapskiej mobilizacji. Płacą ci za szczekanie przeciw, ale kiedy to ciebie zmobilizują inaczej zaśpiewasz.Porównanie do marszów pro-aborcyjnych jest mało adekwatne.
90% rolników jest tak potrzebna jak 100% kacapów.
Ta, niech się zrobi rozpierdol jak w banderlandzie, gdzie rolnicy to chłopy pańszczyźniane na usługach oligarchów z kapitałem zza granicy. Miód kurwa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów