"Dla wielu naszych klientów to już coś więcej niż tylko Kebab"
"Dla wielu naszych klientów to już coś więcej niż tylko Kebab"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Jak się kochają to chuj z nimi
I chuj z tobą amen
[ Dodano: 2024-11-20, 20:12 ]
Chociaż na kasę nie leci. Tylko na wódę.
Ty też alkoholoku
Uwaga zdrada! Bar ten sprzedaje korporacyjne napoje!
Aby Europa w siłę rosła to nie możemy mieć mentalności osła.
Czas skończyć z głupim nawykiem i zacząć wspierać własne a nie amerykę!
Prawdziwy Turek to ma odruch wymiotny gdy widzi colę do kebaba.
Dlaczego to nawet nie jest polski kebab z polskimi napojami tylko syf amerykański jest wciskany?
Powszechny bojkot konsumencki początkiem ich klęski.
Za rozpętywanie wojen niech mają gnoje za swoje!
Twoje życie musi być kurewsko skomplikowane jeśli używasz tylko polskich produktów.
[ Dodano 2024-11-20, 20:15 ]
BlackSadolRazor
I chuj z tobą amen
Ty też alkoholoku
Tadzio piłeś nie pisz, ile razy można ci powtarzać
Prawdziwy Turek to ma odruch wymiotny gdy widzi colę do kebaba
Bo prawdziwy Turek popija ayran, który też w tej lodówce stoi ale w małej ilości, bo z kolei Polacy go nie piją. Zresztą w PL mało jest Turków, więcej marokańców, libijczyków, libańczyków i ogólnie pochodzenia arabskiego lub subsaharyjskiego. Nie bardzo też wiem co znaczy "polski kebab". Polak prowadzący kebaba też będzie sprzedawał w nim colę czy pepsi. Bo są popularne (no i mają wsparcie przedstawiciela, czyli dadzą mu np tę lodówkę i zniżki na towar). Wspieranie polskich marek powinno odbywać się już na poziomie sklepów, a nie knajp, które narzucają i tak kosmiczną marżę na każdy produkt. Więcej ludzi chodzi jednak codzień do sklepu niż do knajpy.
czyli nie możemy komentować co myślimy na ten temat? czy możemy ale w jedyny słuszny sposób? jesteś lewakiem?
Nie po prostu on już tak ma, że wszystkich od gejów i pedałów wyzywa.
czyli nie możemy komentować co myślimy na ten temat? czy możemy ale w jedyny słuszny sposób? jesteś lewakiem?
Spokojnie. Tego gościa wabią ekskrementy, patusy, banderowcy, pedały i inne baśniowe stwory więc to tu normalne
Co lepsze jest ich nawet więcej
Twoje życie musi być kurewsko skomplikowane jeśli używasz tylko polskich produktów.
Tadzio piłeś nie pisz, ile razy można ci powtarzać
Myślisz że jesteś bystry pycha kroczy przed upadkiem bystrzaku. Komedia
Myślisz że jesteś bystry pycha kroczy przed upadkiem bystrzaku. Komedia
Serio nie sil się pijaczyno🙂 to nawet nie było do ciebie
Bo prawdziwy Turek popija ayran
Prawdziwy Turek równie chętnie popija herbatkę. Najtragiczniejsze jest to że amerykański syf jest wciskany nawet do Shushi barów. I do greckich restauracji A co europejscy producenci napojów mają biedę klepać i być przez monopolistę wypierani który załatwił sobie wyłączność jakimiś lodówkami? W takich lodówkach tylko ich napoje mogą być sprzedawane. Sprytnie miejsce zaklepali aby wykończyć swoich rywali. jedyna nadzieja w świadomości społecznej. Nie finansujemy stanów złajdaczonych
Serio nie sil się pijaczyno🙂 to nawet nie było do ciebie
Jesteś alkoholikiem człowieku, to twoja sprawa kiedy zgłosisz się na leczenie i twoja decyzja. Żal mi ciebie
Jesteś alkoholikiem człowieku, to twoja sprawa kiedy zgłosisz się na leczenie i twoja decyzja. Żal mi ciebie
Ooo, tym razem chyba użyłeś słownika. 🙂
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów