i mistrzowie drugiego planu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@sabazios
Trzeba pilnować swojego dwuletniego dziecka. Nie mam psa i mam to w dupie, ale co to kurwa za argument z dziećmi. W dupie mam dzieci.
Trzeba pilnować swojego dwuletniego dziecka. Nie mam psa i mam to w dupie, ale co to kurwa za argument z dziećmi. W dupie mam dzieci.
Zdarzyło mi się z 2 razy kiedy zapomniałem jakieś chusteczki/worka na kupę od psa. Więc poszukałem jakiegoś najmniej ruchliwego miejsca i niech tam się załatwi. Takie coś jeszcze akceptuję, ale jeżeli ktoś pozwoli psu nasrać na chodniku w parku (gdzie codziennie przechodzi z min. tysiąc osób), albo na rynku w mieście (raz wdepnąłem w gówna na samym środku rynku) to bym tą osoby znalazł, pokazał jej to i jeszcze za kare wytarzać się w tym. Większego chamstwa niema. Tylko i wyłącznie wina właściciela.
@barszczzuszkami
zgadzam się, że trzeba pilnować dziecka, i masz prawo mieć w dupie dzieci. Ale nigdy nie wiesz, w co wdepnie jak gania czy to na placu zabaw, czy przed blokiem.
Musiałbyś najpierw cały teren wyczyścić, żeby być pewnym.
PS. A skoro i tak wszystko masz w dupie to po cholerę głos zabierasz?
zgadzam się, że trzeba pilnować dziecka, i masz prawo mieć w dupie dzieci. Ale nigdy nie wiesz, w co wdepnie jak gania czy to na placu zabaw, czy przed blokiem.
Musiałbyś najpierw cały teren wyczyścić, żeby być pewnym.
PS. A skoro i tak wszystko masz w dupie to po cholerę głos zabierasz?
sabazios napisał/a:
@up
jestem ciekawy jakbyś zareagował, jakby Twoje dziecko 2-letnie wróciło z zabawy w trawniku całe gównem umazane.
Nie ma przebacz!! Twój pies, Twoje gówno!! Sprzątaj po nim.
niekiedy naprawdę mam ochotę nasrać sąsiadce na wycieraczkę jak widzę, że nie sprząta po psie!
Punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia....
edit:
Obrazek
2 letnie dziecko sie pilnuje ,a nie puszcza niewiadomo gdzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów