📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
darek1234 napisał/a:
No tak, sperma nie, ale ptasie gówno jak najbardziej
Z dupy przykład, człowiek ma wybór a ptak nie. Poza tym, dlatego u nas na cmentarzach jest tak mało drzew.
@Necro: Pewnie Ty
masterwow napisał/a:
Przyznać się. Który taki odważny he he
napewno nie velture bo ma sprawne obie nogi
Komu by po śmierci przeszkadzała sperma na nagrobku, niech pierwszy rzuci kamieniem.
Dobrze, że walikonikowi wypaskowali ucho. Do chuja jest nie podobny.
zrozumiałbym gdyby chodził nocą chcąc poczuć dreszczyk emocji ale jak za dnia to robił to świr.
A łopaty nie miał? Może kolanowski się obudził
To zostawil mojej babci na nagrobku ( na zdjęciu nie babcia). Ogólnie jak moja mama i jej koleżanki chodziły na cmentarz to gościu walił konia gdzie popadnie. Jebany zwyrol. Dodam że pierwszy raz moja mama poszła na komendę na początku maja więc trochę im czasu zajęło, a nie czekaj.... było zatrzymanie obywatelskie.
Żeby nie było że w chuja lecę i poprawka. Grasował od kwietnia.
[ Dodano 2024-06-29, 00:08 ]
Dokładnie to robił
Żeby nie było że w chuja lecę i poprawka. Grasował od kwietnia.
[ Dodano 2024-06-29, 00:08 ]
RobsoN napisał/a:
że jaki świr ochlapał spermą grób twojej babci, dziadka itd.
Dokładnie to robił
Szary_Jeleń napisał/a:
Nie wiem co bym z takim zrobił, najpewniej musiałbym zastosować obronę konieczną zanim ująłbym go obywatelsko i oddał w ręce policji. Chyba, że miałby nóż, to bym spierdalał.
Jakby miał nóż, to strzelać.
masterwow napisał/a:
Przyznać się. Który taki odważny he he
Jak może się przyznać, jak siedzi.?
Jakaś moda w polszy robienie zdjęć pleców?
RobsoN napisał/a:
Z dupy przykład, człowiek ma wybór a ptak nie. Poza tym, dlatego u nas na cmentarzach jest tak mało drzew.[/quot
O ile znam polskie cmentarze to drzew jest na nich w chuj
Taki groźny, że zrobili ocenzurowane zdjęcie potylicy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów