📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Kiedyś ją trollowałem, że jest bezlitosna bo chce zakazać spożywania mięsa, a biedne pieski nie przejdą na weganizm i mnie zablokowała z wielkim fochem.
Paskudny jamochłon, każde słowo które wypowiadam brzmi jak obelga, dodatkowo te bzdury które toczy ta morda i głos! aa właśnie ten jej głos to jak ją słyszę, to aż mnie głowa swedzi kurrwa jego mać
Zginęli tam po prostu ludzie. Polacy czy ludzie innej narodowości, wyznania etc. Ludzie i to się liczy! Nie powinien nikt a tym bardziej marny polityk mordy wycierać sobie oraz dupy za przeproszeniem tym że ginęli tam ludzie. Każdy jebany naziol i kacap powinien tam zapieprzać i zobaczyć co wujek Adolf narobił ludziom. Nie nawidze kurew niemieckich ani ruskich, sam bym im taki obozik urządził, z tą różnicą że zdychaliby odrazy.
emperorzbigniew napisał/a:
Kurwa, ale to jest poprawnie. To dopełniacz słowa "romka".
ale o to właśnie chodzi. Napisałem przecież, że jest super poprawna politycznie - tak poprawna, że powinna się zastanowić nad tym, iż jeśli poprawnie użyje odmiany słowa rom w formie żeńskiej, w dopełniaczu to zdanie wyjdzie raczej śmiesznie.
i w sumie dobrze, mamy w necie się z czego nabijać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów