18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
p................k 2020-08-05, 23:09 1
Kiedyś ją trollowałem, że jest bezlitosna bo chce zakazać spożywania mięsa, a biedne pieski nie przejdą na weganizm i mnie zablokowała z wielkim fochem.
Zgłoś
S................o 2020-08-06, 0:20 2
Śmierć jednostki to tragedia, śmierć tysięcy - statystyka.

RIP Romek
Zgłoś
K................u 2020-08-06, 1:16 1
Paskudny jamochłon, każde słowo które wypowiadam brzmi jak obelga, dodatkowo te bzdury które toczy ta morda i głos! aa właśnie ten jej głos to jak ją słyszę, to aż mnie głowa swedzi kurrwa jego mać
Zgłoś
Bonifacy69 2020-08-06, 2:29 3
Zginęli tam po prostu ludzie. Polacy czy ludzie innej narodowości, wyznania etc. Ludzie i to się liczy! Nie powinien nikt a tym bardziej marny polityk mordy wycierać sobie oraz dupy za przeproszeniem tym że ginęli tam ludzie. Każdy jebany naziol i kacap powinien tam zapieprzać i zobaczyć co wujek Adolf narobił ludziom. Nie nawidze kurew niemieckich ani ruskich, sam bym im taki obozik urządził, z tą różnicą że zdychaliby odrazy.
Zgłoś
arekkomp 2020-08-06, 7:35
emperorzbigniew napisał/a:

Kurwa, ale to jest poprawnie. To dopełniacz słowa "romka".

ale o to właśnie chodzi. Napisałem przecież, że jest super poprawna politycznie - tak poprawna, że powinna się zastanowić nad tym, iż jeśli poprawnie użyje odmiany słowa rom w formie żeńskiej, w dopełniaczu to zdanie wyjdzie raczej śmiesznie.

i w sumie dobrze, mamy w necie się z czego nabijać.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów