📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
śmietany gosciu, bohater lejący pijanych
kurwa, do wszystkich w stylu "bohater lejący pijanych"
Jak się zjebaniec zachować po pijaku nie potrafi to czemu wpierdol ma nie dostać ?
Czepiał się to dostał wpierdol. Gówno mnie interesuje że najebany, że miał zły dzień czy koza mu nie dała.
Jak się zjebaniec zachować po pijaku nie potrafi to czemu wpierdol ma nie dostać ?
Czepiał się to dostał wpierdol. Gówno mnie interesuje że najebany, że miał zły dzień czy koza mu nie dała.
Taa i ty myslisz ze ten z auta byl trzezwy? Zaloze sie ze kierowca nawet i kierowca byl dziabniety. Swoja droga fajne szorty ma ten z auta haha
Się chłopak w tańcu nie pierdoli. Widać że wiedział co robi, nie miał problemu żeby sięgnąć gościowi z buta na mordę. Trafili kozaki na większego kozaka.
Miód na moje serce, piwo
A co, kozaczyłeś po winku i był wpierdol???
Za darmo nie dostali, prosił gościu grzecznie o zejście, zapytał dziewczyny czy jakiś problem, jak by cieć siedział na dupie na tej barierce mógłby może zaliczyć wieczór do udanych.
evilmatt napisał/a:
Zastanawia mnie jaki procent ludzi, którzy coś ćwiczą robią to by sobie pocwaniaczyć i pospuszczać wpierdol pijanym/słabszym. Trochę trzeba mieć najebane w baniaku.
A co, kozaczyłeś po winku i był wpierdol???
Za darmo nie dostali, prosił gościu grzecznie o zejście, zapytał dziewczyny czy jakiś problem, jak by cieć siedział na dupie na tej barierce mógłby może zaliczyć wieczór do udanych.
Nie, ja jestem spokojnym człowiekiem i przemocy nie używam jeśli nie jestem do tego zmuszony.
Patrze na film i nie jestem pewien, czy za darmo nie dostali. Gościu poproszony o zejście zszedł, dziewczyny zapytane czy im pomóc odpowiedziały przecząco, kilka sekund gadki gdzie nie usłyszałem słowa zwiastującego bójkę, a potem gościu wysiadł, tamci wstali i spuścił wpierdol.
Patrze na film i nie jestem pewien, czy za darmo nie dostali. Gościu poproszony o zejście zszedł, dziewczyny zapytane czy im pomóc odpowiedziały przecząco, kilka sekund gadki gdzie nie usłyszałem słowa zwiastującego bójkę, a potem gościu wysiadł, tamci wstali i spuścił wpierdol.
nie pierdolcie bo widać ze chciał się z nimi lać, mógł spokojnie odpuścić, ale nie chciał
Takich cweli się zostawia dopiero jak zemdleje. Profit; możliwy reset
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów