📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ee tam, nie znacie się... U ruskich po takich torach to tramwaje jeżdża... Poczekaliby chwile i by bombardier transsyberysjki przejechał
Dokładnie takie coś spotkałem na Ukrainie wracając z Krymu, a GPS twardo "jedź prosto, jedź prosto" ;D
Teren wzdłuż linii kolejowej jest własnością kolei. Gmina która chciała drogę zapewne nie dogadała się z koleją kto ma zapłacić za wybudowanie drogi na ich terenie. Śmiejemy się z Rosji a u nas co krok takie zjawiska
gdzie jakiś pociąg co rozpierdala tego ruska? rozczarowałem się ,piwa za taki szajs nie będzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów