Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czuje że niedługo na sadolu będą wlatywały takie materiały z frontu że ojojojoj
dobrze dobrze niech sie cos dzieje oby lewackie kurwy padaly jak muchy ale to raczej nie mozliwe bo jak wiadomo kalaruchy przezyja nawet wybuch atomowy...
Tu się jebnij!
Ciebie jebną potomki bandery siekierą w plecy jak tylko zobaczą żeś słaby. Nie ma co mieć dla nich litości niech się z ruskimi wyrzynają.
Banderowcy wymordowali całą moją rodzinę w okolicach Lwowa i Biłki Szlachedzkiej. Babcia przeżyła bo mama wsadziła ją do transportu bydła na zachód. W Krakowie ksiądz ją znalazł i resztę wojny spędziła w piwnicach klasztoru. Cała jej rodzina została wymordowana przez uKRAIŃCÓW. Całe życie czekam aż dostaną za swoje i mam nadzieje, że nadszedł ten dzień. Nawet jak Rosja ich wytłucze to będzie to bardziej humanitarne niż jak ponad 75 lat temu odbijanie płuc deską, wycinanie oczu i języka czy zakopywanie na żywca. Przez obecne lizanie dupy uKRAINIE pokolenia nie uczą się na historii o Rzeźi Wołyńskiej itp. Ukrainiec nigdy nie będzie naszym bratem, żyli razem w jednej wiosce a później sąsiad sąsiada na widły nabijał. Polityka pro uKRAIŃSKA i popieranie tego przez cały naród wynika z braku wiedzy i smutne jest to, że większość naszych obywateli nie ma pojęcia o tym co nasi przodkowie z tamtych terenów przeżyli.
Ale wiesz debilu, że my o czym innym tu?
Na chuj mieszasz tematy i płaczesz nam w rękaw...?
Banderowcy wymordowali całą moją rodzinę w okolicach Lwowa i Biłki Szlachedzkiej. Babcia przeżyła bo mama wsadziła ją do transportu bydła na zachód. W Krakowie ksiądz ją znalazł i resztę wojny spędziła w piwnicach klasztoru. Cała jej rodzina została wymordowana przez uKRAIŃCÓW. Całe życie czekam aż dostaną za swoje i mam nadzieje, że nadszedł ten dzień. Nawet jak Rosja ich wytłucze to będzie to bardziej humanitarne niż jak ponad 75 lat temu odbijanie płuc deską, wycinanie oczu i języka czy zakopywanie na żywca. Przez obecne lizanie dupy uKRAINIE pokolenia nie uczą się na historii o Rzeźi Wołyńskiej itp. Ukrainiec nigdy nie będzie naszym bratem, żyli razem w jednej wiosce a później sąsiad sąsiada na widły nabijał. Polityka pro uKRAIŃSKA i popieranie tego przez cały naród wynika z braku wiedzy i smutne jest to, że większość naszych obywateli nie ma pojęcia o tym co nasi przodkowie z tamtych terenów przeżyli.
Pamiętam film o Kisielinie (historia rodziny krzeismira dębskiego). Zrobiło na mnie wrazenie jak ktoś/Polak opowiadał jak znalazł swoją rodzinę martwą. Wziął pistolet naładował i poszedł do Ukrainców. Mowił "Jak mnie zobaczyli to po oczach wiedzieli o co chodzi. Uciekali jak szczury" .... chyba zabił kilku. Chbya to w tym filmie było. Niestety to ruskie są naszymi wrogami.
Dobre wiadomości, że zamknęli Nord streem 2. Wielka brytania nałożyła sankcje na cytuje "Rossija Bank, IS Bank, General Bank, Promsvyazbank (PSB) i Black Sea Bank. Sankcje nałożono też na trzy osoby fizyczne: Giennadija Timczenkę, Igora Rotenberga i Borisa Rotenberga.". Podobno to początek i inne Państwa zaraz ogłoszą swoje. Rosja to neidługo będzie druga Kuba
dureń z ciebie, Baiden to polityczny impotent nie zrobi nic, bo w przeciwieństwie do tego co kłamie CNN to on jet przyjacielem Moskwy a nie Trump . Niemcy całują Putina po dupie i już dziś blokują wysłanie przez NATO wsparcia w postaci ludzi do szkolenia żołnierzy, czy odsprzedaż ich produktów militarnych na Ukrainę. Francja tylko szczeka i palcem nie kiwnie. Reszta lewackiego sracza z zachodu ma to w dupie. Jakiekolwiek próby krajów ze wschodniej europy, w celu nałożenia kagańca na Putina, zostaną szybko rozdeptane przez Niemców. Nikt nic nie zrobi i każdy będzie bał się pierdnąć, bo jak to Szwabski generalik powiedział "Putinowi należy się szacunek". Za 50 lat Rosja będzie się kończyć na Wiśle i graniczyć będzie z Niemiecką Federacją Europejską. Dawno wszystko ugadane.
Powiedz mi pisowsko-banderowska kurwo (retorykę masz taką samą, więc epitet trafny) ile mniejszosci rosyjskiej mieszka w Polsce i jaki interes mają tu ruscy.
no i nie zapominaj, ze my od zawsze graniczymy z ruskimi, dzisiaj też. Jak chcesz się bić za ukrów to pucuj hełm i wypierdalaj do Donbasu (grdie większość ludności to ruscy)
Nie będę Cię obrażać bo jesteś osobą głupią i złośliwą więc to nie ma sensu .
Co do Twojego pytania... rosyjskojęzycznych niema. Aleeeeee... na podkarpaciu "ktoś" spali cerkiew, ktoś zbije rodzinę prawosławną , w Rosji pokażą filmiki z marszu niepodległości i bum! Putin na białym koniu jedzie ratować mniejszość prawosławną przed faszystowsko-katolickimi-zboczeńcami (czemu zboczeńcami ? bo większość ruskich tak samo jak i skrajnych polskich "prawaków" uważa że na zachodzi to tylko pedały i bezbożnicy którzy nienawidzą duchową Rosje ) , a tu patrz , znajdą się tacy (niektórzy głupi którzy po prostu trafili nie na ten kanał na YT/FB , bo skąd czerpać wiedzę , przecież wszędzie spisek i tylko na tych kanałach jest prawda!, a niektórzy po prostu za kasę) którzy zaczną prosić o obronę i towarzysz Putin będzie musiał pomóc !!!
"W 1939 roku Rosja nie atakowała Polski , tylko przyszła z pomocą pracującemu narodowi którego rząd uciekł za granicę". Więc wszystkich tych którzy pierdolą "a co mnie obchodzi Ukraina?" zapraszam wypierdalać, albo przestać płakać na temat Anglii i Francji podczas II wojny światowej, bo co ich obchodziła Polska która jest w chuj daleko ? Bo podpisali sojusz ? Przeciętny głupi francuz z tamtych lat Ci odpowie "ja tego sojuszu nie podpisywałem, niech idą walczyć Ci co podpisywali się za Polską". A co do Sadistica śledząc komentarze , albo ten portal jest przepełniony rosyjskimi trollami (na polskim FB są czemu by i nie tu ? ) , albo po prostu ludźmi głupimi . I wypierdalać mi z tym Benderą, w Ukrainie może czci go z 2 % mieszkańców i nie za to że mordował Polaków (wtedy już siedział w pierdlu), a że chciał wyzwolić Ukrainę z pod sowietów , nawet za cenę zjednoczenia z hitlerowcami .
Wiecie wy prorosyjskie kurwy że gdy Ukraina padnie to znowu mamy ruskich na wschodniej granicy...i jak myślicie kto będzie następny...już widzę jak dresy w patriotycznej odzieży rwą się do obrony ojczyzny pierwsi będą spierdalać na zachód bo szczytem ich waleczności jest napierdalanie się po lasach,ewentualnie spalenie,tęczy lun obicie jakiegoś transa.
Przecież na pólnocnej granicy mamy turbo zmilitaryzowany Obwód Kaliningradzki cały czas od upadku komuny i nie dzieje się nic. Trochę naciągana ta Twoja wizja ....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów