Typowy serial dla tego narodu podludzi. Najlepsze jest to, że sam Putin to stary pedał, o czym wspominała jedna z jego dawnych współpracownic. W ich propagandzie antyzachodniej skierowanej głównie na Polskę często pojawiają się też "źli żydzi", a prawda jest taka, że połowa jego świty to stare parchy, które nawet nazwisk nie pozmieniały. Mamy też ich panslavistyczną (Carską) propagandę, a sami są zmongolonym ugro-fińskim ludem, nazywanym przez naszych pradziadów Moskalami. Główne ognisko lewackiego raka tego świata wyszło z właśnie z Moskwy i Berlina.
quote="Zulu-Gula"]Dobra i tak już z tego nie wybrniesz.
Gdybym był fanem telewizji, nie siedziałbym tyle w necie. Platformy streamingowe mi wystarczają, chociaż w kablówce mam prawie 200 kanałów, płacę za nią bo nie jestem sam. Nie trzeba oglądać gówien propagandowych, żeby wiedzieć, jak wygląda szara rzeczywistość.
Najlepiej mnie bawi, jak pajace na górze podpuszczają jednych na drugich. Działa to wyśmienicie, czego wyniki masz nawet na Sadolu.
Oj, człowiek napisałby niejeden doktorat z psychologii, socjologii, bądź politologii.
Pozdrawiam Cię Kriski , bo nie wiem do czego ma prowadzić ta bezcelowa polemika.
Jesteś gościu żenujący. Wyłącz internet i przestań czytać "Sputnika". Sam podpuszczasz jednych na drugich swoim kacapskim jestestwem.