18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Justynka99 2021-01-31, 19:14
Na drugim zdjęciu to chyba Godek
Zgłoś
Hrabia Drapula 2021-01-31, 19:20 1
pazuzu napisał/a:

Nie wiem jak wy ale ja w latach 90 też byłem na takich imprezach jak na tych zdjęciach ludzie najebani, głupie żarty z śpiących, laski zarzygane w kiblach, ech.. Dopadła mnie nostalgia

tak samo miałem, tylko była mała różnica, koledzy nie wymalowali ci pyska w kutasy, wsadzili butelkę w dupsko zrobili zdjęcie telefonem i widział to cały świat w necie
teraz na takich imprezach albo telefon dla emeryta bez aparatu albo kierowca zabiera i rano przywozi jak przyjedzie, ewentualnie sejf i trzeźwy kluczyk zabiera
po co ma kogoś korcić z tymi zdjęciami
Zgłoś
35i 2021-01-31, 19:22
yoyobart napisał/a:

czym się jaracie dzieciaki? kurwa w l.80 tych nie takie numery się odpierdalało, tylko neta nie było....ech wspomnienia...kiedyś tak się najebałem,że w chlewiku ze świnią i jej prosiakami spałem-rok 87 sylwester,impreza w cieszowie koło wałbrzycha-kto ma zdjęcia niech wrzuca hiihii a co mi tam

Ja tam parę swoich zdjęć mam, w większości czarno-białe, ale jednak zachowam je dla siebie.
Zgłoś
Kosmodysk 2021-01-31, 20:02
U nas to była kultura. Koledze na imprezie jak zasnął, zdjeliśmy skarpetki i lakierem na czerwono pomalowaliśmy paznokcie. Oczywiście skarpetki ponownie założyliśmy.
Pewnie jak wrócił do domu ,miał niezłą zagadkę jak ściągną skarpetki, bo na drugi dzień nie chciał nic powiedzieć. Ale fot nie robiliśmy, bo wiadomo, jak wyjdą to pan kierownik by miał przypał w pracy.
Zgłoś
Slawek740325 2021-01-31, 20:28
Gdzie można znaleźć takie zdjecia ?
Zgłoś
Nigbag 2021-01-31, 20:34
Ciekawe imprezy miałeś !
Zgłoś
S................e 2021-01-31, 20:36 1
Polsza patola nie odbiega od wzorca
Zgłoś
petru23 2021-01-31, 20:40 1
Gmork napisał/a:

Łabędzie odbijające się w wodzie jako słonie, cena 111 PLN
Może kiedyś uzbierasz

Obraz Dali'ego a nie reprodukcja

Justynka99 napisał/a:

Na drugim zdjęciu to chyba Godek

Z takimi cyckami to ktoś jednak by ją posuwał. A nie posuwa.
Zgłoś
wins89 2021-01-31, 20:50
o chuju złoty
Zgłoś
T................y 2021-01-31, 21:02 3
jebau napisał/a:

Halo sadistic, czy cofnęliśmy się do roku 2008?

W roku 2008 jeszcze był jakiś poziom w porównaniu z tym napływem kucy teraz
Zgłoś
programista4k 2021-01-31, 21:11
no, ale żeby wkładać chłopu cokolwiek w dupę to trzeba być na prawdę pedałem. Do leczenia!
Zgłoś
AdamBrown 2021-01-31, 22:37
tommitmx napisał/a:

Wysoki standard wykończenia pomieszczeń

Mam wrażenie że wystruj pomieszczeń, uległ upgrejtowi, wykonanemu z resztą przez licencjonowanych profesjonalistów od wystroju wnętrz w stylu "mebloscianka standard", apgrejtowana do " Mebloscianka standard po imprezie" koszt upgrajtu parę flaszek wódki i parę piw.
Zgłoś
dżonyłojlker 2021-01-31, 23:08
petru23 napisał/a:

Obraz Dali'ego a nie reprodukcja

Wiadomo, że chciałbyś oryginał, ale napisałeś "też". Chyba nie pomyślałeś, że te kacapy mają prawdziwy obraz niszczyciela malowideł jaskiniowych.
Zgłoś
przemo3251 2021-01-31, 23:41
Takie imprezy jeszcze 5 lat temu w każdym Polskim akademiku i innych domówkach. Bardzo nie odbiegamy.
Zgłoś
kris75 2021-02-01, 0:07
Jak bylem taki młody i sie popilo to jeden drugiego do chaty odstawiał bo matka zajebie a teraz ci kolega fot narobi i na neta wrzuci bo taka moda je
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem