18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
p................0 2011-02-21, 14:30 1
-Mamo, mamo nie ma masła !!!
-Zobacz w barku.
Zgłoś
Roszp 2011-02-21, 14:34 1
Raynor napisał/a:

A piwa to dodają do płatków śniadaniowych zamiast mleka.

E tam, pingwin z Losux-a lał gorzałę do płatków.
Zgłoś
dzums 2011-02-21, 15:16
to nie wódka!!!!!!!
Zgłoś
MrWicked 2011-02-21, 15:25
w 59 sekundzie można usłyszeć Burneikę.
Zgłoś
1986kuba 2011-02-21, 15:35
Po prostu mają dobrobyt i demokrację
Zgłoś
zły_skurwiel 2011-02-21, 17:23
Nameless napisał/a:

@dupaCyckDupa
Każdy widzi to co chce widzieć.
Obrazek

Teraz pozostaje Ci zadać sobie pytanie: "Czy nie jestem kryptopedałem?".

nie chodzi mi Twój filmik
Zgłoś
S................n 2011-02-21, 18:34
pitarturbull1987 napisał/a:

a ciekły azot ma około -200 stopni Celsjusza wiec tam wszystko zamarzło

-273 stopnie C. ale spoko- niewiele się pierdolnąłeś
a w owej temperaturze ,,około -200 stopni'' azot wrze (co widzimy na filmiku). tyle w temacie.
Zgłoś
TOFAN 2011-02-21, 18:46
Nie jest możliwe osiągnięcie -273stopni... Pusta przestrzeń ma ~2,5K... Azot w warunkach "stołowych" ma -195,8 °C (za wikipedią- jest to temp wrzenia co jak według Ciebie widzimy na filmiku)...
Zgłoś
~Conscribo 2011-02-21, 19:15
jak zacierają łapy te ruskie chopaky... i oczywiście każdy w skórce

Nie lubię hejterów. I trolli.
Zgłoś
.3lite 2011-02-21, 20:12
Może i ciekłego azotu nie widziałem na własne oczy ale mogę się założyć, że nie jest to na pewno ciekły azot a jedynie takie sprężone powietrze (jak mamy np. puszkę ze sprężonym powietrzem do przedmuchiwania) w stanie ciekłym (utrzymuje się w takim ponieważ jego temperatura jest na odpowiednim stopniu na minusie).

Dlaczego? Bo coś kiedyś podobnego robiłem z sprężonym powietrzem i podobnie się zachowywał a wątpię by ciekły azot by tak stał bez natychmiastowej reakcji z ciekłym powietrzem.
Zgłoś
cysiox 2011-02-21, 21:30
To nie jest żaden kurwa azot, gdyby to był azot to ten szlany tygiel by się rozsypał a na pewno nie wziąłby go od tak do rąk. Wiem, ze to rusek, ale oni tez mają jakieś granice. Wg mnie to jakiś fejk, albo jaramy się czymś co nie jest na filmiku.
Zgłoś
Harry Pojeb 2011-02-21, 23:23
@@@up wszyscy znawcy pewnie bez wikipedii nie umielibyście się wysrać...
Zgłoś
Steve666 2011-02-22, 22:40
Nikt nie wpadł na to, że to może być rozprężony dwutlenek węgla Filmik dobry, ruskie pojebani - nic sie nie zmieniło

The good that men do, is oft intered with their bones, but The Evil That Men Do... lives on.
Zgłoś
Everizon 2012-11-21, 21:16
TOFAN napisał/a:

Nie jest możliwe osiągnięcie -273stopni... Pusta przestrzeń ma ~2,5K...

Zero bezwględnie to -273,15 i nie można uzyskać tej temperatury.
A bez względu na temperaturę szumu reliktowego (2,7K) można uzyskać w laboratoriach temperatury większe ledwo o miliardowe części kelwina.

"Niebo nie jest miejscem,
nie także jest czasem.
Niebo to: być doskonałym"
-Mewa- Richard Bach
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów