Tak to się załatwia w Rosji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
2082 rok ?! o rzesz ....
rok 2082 i dalej tak samo ...
kurwa, ile razy jeszcze napiszecie, że 2082 rok?
Tylko dlaczego on uderzył czarnym dildo ?
0:02 Widać ładnie pod znakiem pierwszeństwa kto je miał. Chłopaków trochę poniosło z ta karą, ale może faktycznie żeby dotarło trzeba dosadnie.
Kurwa kiedyś kupię buldożer, pojadę do Rosji i porozkurwiam te wszystkie Łady....
@mareczekzip masz racje trochę ich poniosło zwłaszcza dlatego że nie mieli racji jebane cwele. Mam nadzieje, że nikt ci nie dał prawa jazdy i piszesz tu bo nie masz nic lepszego do roboty zważywszy na to że jest czwartek i gimnazjaliści się już nie uczą. Na znaku ewidentnie widać, że droga z pierwszeństwem to ta na której znajduje się ford i ta ktora prowadzi w lewo, w związku z tym, że ford nie przecina żadnego pasa ruchu, ani nie musi ustępować pierwszeństwa to on je ma. Skręcając w prawo prawie zawsze masz pierwszeństwo, albo zawsze.
to nie rok tylko godzina
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów