📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
To nie jest rammstein !!!!!!!!!
to nie jest rammstein
odkopałeś temat z 2009r, żeby napisać jedno słowo i to wielkimi literami...
Te Pener666 jak tak dajesz te ostrzeżenia to po cholere pod filmami i zdjęciami jest napis dodaj komentarz? jakoś w regulaminie nie wyczytałem że to co napisałem jest obraźliwe. Nie masz co robić to idź spać !!!
jak mi nie wolno używać kapslocka to wyrwij mi go z klawiatury jak się odważysz!?
jak mi nie wolno używać kapslocka to wyrwij mi go z klawiatury jak się odważysz!?
te, kleju, zobacz powód ostrzeżenia i skończ się wymądrzać
kleju85 napisał/a:
Panowie, kurwa, co jest fajnego w patrzeniu się na morde z nosem jak księżyc przez 4 minuty, która na dodatek imituje śpiewanie? Nie ma piwa...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów