📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
rosol nie dla plebsu a gotujesz go w tanim emaliowanym garnku z biedronki podobne maja zule w melinach...
To reakcja człowieka który przepracował 2 lata w Holandii zbierając kwiatki i owoce, przy czym wpierdalał tylko konserwy i zupki chińskie.
Gl0BaL napisał/a:
Co te gówno i gimbastycznym humorze robi na głównej?
to samo co Twój elokwentny komentarz - jest.
Najpierw pcha telefon nad parę, a później płacz, że gwarancje anulowali, bo przecież nie wpadł do wody
sadistic.pl/premier-oprowadza-po-swoim-mieszkaniu-vt133883,90.htmcomments Tutaj jest twarz tego pana Rosołka hahahaha
I co się kurwa chwalisz że masz kaca...
i jeszcze ceramiczny garnek, co za wiocha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów