📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kapitan Cena napisał/a:
Przecież ruscy wygrali, patrz po mundurach..
faktycznie, pojebało mi się przez te okrzyki...
i w ten sposob powinny sie rozstrzygać wojny pomiędzy państwami
Klonujmy Pudzianowskiego, i dawajmy go na każdy polski okręt, będziemy władcą mórz i oceanów
I gdzie tu sadyzm??? Żeby chociaż za fiuty się ciągnęli...
pomyliłeś chyba sadistic.pl z sadistic.com
minetek napisał/a:
to po co wtedy byłaby wojna?
przecież żeby nie kasa na sprzedaży broni tudzież pola roponośne na świecie na świecie panowałby pokój - no może tylko fanatycy by się zarzynali raczej
Zawsze bierzesz wszystko na poważnie?
"i w ten sposób powinny się rozstrzygać wojny pomiędzy państwami"
@borisklinga: Siema, słyszałeś że wczoraj wasi przegrali w linę? Wypierdalajcie z naszego kraju.
@borisklinga: Siema, słyszałeś że wczoraj wasi przegrali w linę? Wypierdalajcie z naszego kraju.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów