Załoga czołgu jest jednocześnie płetwonurkami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
thebill idź waść wstydu oszczędź, jak się nie znasz to raz, dwa to jeszcze nie widziałem żeby wywalony czołg czołgami wyciągać... ruscy...
Przewrócony czołg to T-55 lub jego odmiana. Czołg , który był wieziony na zestawie niskopodwoziowym to T-72 lub jego odmiana. Obydwa czołgi mają włazy ewakuacyjne w dnie., T-72 ma centralnie położony właz desantowy za siedzeniem kierowcy a T-55 po lewej stronie pod nogami działonowego. Do otwarcia takiego włazu w skrajnych przypadkach potrzebny jest młotek bo rygle muszą szczelnie dociskać płytę włazu żeby np. przejeżdżając przez kałużę nie zrobić sobie jacuzzi w czołgu. Rusek pewnie zapomniał że ma nad głową suchą alternatywę...
No czysta Rosja
bleeeeeeee...
Dzimi napisał/a:
kurwa, ja chcę ten pojazd co na końcu wywoził ten czołg !!
I wodą chyba go zalejesz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów