18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
coolfon 2012-05-12, 12:18
ciekawe czy w czołgu była kamerka, Rosja w końcu
Zgłoś
hornywojtek18 2012-05-12, 12:19
thebill idź waść wstydu oszczędź, jak się nie znasz to raz, dwa to jeszcze nie widziałem żeby wywalony czołg czołgami wyciągać... ruscy...

bleeeeeeee...
Zgłoś
arathorn 2012-05-12, 13:21 2
@ hornywojtek18 a czym go mieli wyciągać Golfem?
Zgłoś
Steelcojones 2012-05-12, 14:06 2
Przewrócony czołg to T-55 lub jego odmiana. Czołg , który był wieziony na zestawie niskopodwoziowym to T-72 lub jego odmiana. Obydwa czołgi mają włazy ewakuacyjne w dnie., T-72 ma centralnie położony właz desantowy za siedzeniem kierowcy a T-55 po lewej stronie pod nogami działonowego. Do otwarcia takiego włazu w skrajnych przypadkach potrzebny jest młotek bo rygle muszą szczelnie dociskać płytę włazu żeby np. przejeżdżając przez kałużę nie zrobić sobie jacuzzi w czołgu. Rusek pewnie zapomniał że ma nad głową suchą alternatywę...
Zgłoś
CBŚ 2012-05-12, 14:32 2
@up
tylko czekalem az jakis weteran mi to wytlumaczy
Zgłoś
PPS.Fryzjer 2012-05-12, 15:18
No czysta Rosja

...Znaleziony na manuskrypcie w Persji
Zgłoś
hornywojtek18 2012-05-12, 16:21
arathorn są do tego specjalne wyciągarki

bleeeeeeee...
Zgłoś
Fazer6 2012-05-12, 18:15
dlatego czolgi maja tez właz od podwozia
Zgłoś
maid88 2012-05-12, 18:16
Dzimi napisał/a:

kurwa, ja chcę ten pojazd co na końcu wywoził ten czołg !!

I wodą chyba go zalejesz.
Zgłoś
zxc54321 2012-05-13, 16:38
Ja pamiętam jak tak kiedyś zrobiłem!

W Battlefieldzie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów