kontra Somalijscy piraci
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A spróbujcie postrzelać kurwa ze statku, a nie się wymądrzacie. Szkoda, że z czegoś grubszego nie strzelali.
Ruscy testują nowe pociski przed EURO a Wy się spinacie....
Na morzu można się odnaleźć za pomocą gwiazd. Wystarczy mieć zegarek i wiedzę na temat mapy nieba, ale nie sądzę by somalijscy piraci te wiedzę posiadali.
Rosjanie wszystkich piratów uwięzili a zarekwirowaną broń i amunicję zniszczyli napierdalając do ich krypy. Trzeba mieć nieźle nasrane w łepku żeby uwierzyć że Iwan nagrywa film jak łamie prawo międzynarodowe a potem wrzuca na YT.
b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 b9, trafiony zatopiony
Steelcojones napisał/a:
Rosjanie wszystkich piratów uwięzili a zarekwirowaną broń i amunicję zniszczyli napierdalając do ich krypy. Trzeba mieć nieźle nasrane w łepku żeby uwierzyć że Iwan nagrywa film jak łamie prawo międzynarodowe a potem wrzuca na YT.
A szkoda. Ja tam bym tylko brawo bil jakby tamte mutanty wyzdychaly na tej swojej lodeczce. Z drugiej strony... Na filmiku nie widac czy w tej lodeczce ktos jest, wiec moze jednak zostawili piratow zamknietych pod pokladem, a oficjalnie moga mowic ze wywalili ich na brzeg
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów