i to się nazywa lunapark.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
jakby to powiedział mój kamrat po wódzie... jak mu tam... Ben Laden czy jakoś tak
"Dla mnie Bomba"
"Dla mnie Bomba"
Na początku myślałem, że to wygięcie to jakaś awaria i że cała huśtawka w pół pierdolnie... Zawiodłem się...
Całe jebane 3 minuty czekałem aż coś się rozpierdoli... Czemu zawsze jak widzę że ruskie to czekam na jeb jeb... bum bum...
taką machine to chyba tylko Ruskie mogą wymyślić
[img:39b9ab7ad2]http://94.23.42.229/pics/dcbd8bdda17f.jpg[/img:39b9ab7ad2]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów