📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale Ty Halman jak zwykle musisz zabłysnąć oryginalnym opisem. Jesteś żałosna.
Robila baba na drutach i spadła.
Nikt nie zwrócił uwagi, że kobita wykonała samobója skuteczniej niż większość tu oglądanych samobójów. Wlazła wysoko, skoczyła na nogi ale to pierdolnięcie dupą załatwiło sprawę bo kręgosłup rozjebał jej podstawę czaszki i trup na miejscu - praktycznie bezboleśnie. Jedyne co to musiała się strasznie bać i tu mi jej szkoda...
panar3 napisał/a:
Nikt nie zwrócił uwagi, że kobita wykonała samobója skuteczniej niż większość tu oglądanych samobójów. Wlazła wysoko, skoczyła na nogi ale to pierdolnięcie dupą załatwiło sprawę bo kręgosłup rozjebał jej podstawę czaszki i trup na miejscu - praktycznie bezboleśnie. Jedyne co to musiała się strasznie bać i tu mi jej szkoda...
Ale masz wyobraźnię...
Nie jest wcale tak bardzo wysoko, żeby kipnęła po upadku na nogi.
Przeżyje, ale następnej próby samobójczej już nie będzie w stanie wykonać.
Spider-Man, Spider-Man
Does whatever a spider can
Spins a web, any size
Catches thieves just like flies
Look out
Here comes the Spider-Man
Does whatever a spider can
Spins a web, any size
Catches thieves just like flies
Look out
Here comes the Spider-Man
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów