Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kuracja odchudzająca, dzwoń już teraz po ślepego kierowce kamaza załadowanego gruzem obiecujemy że stracisz tłuszcz! ....razem z koścmi.
Ślepego?
Widzę że ktoś to w swoim czinkłeczento ma pełne pole widzenia i myśli że wszyscy takie mają...
Jak miał ją widzieć jak się tarabaniła między samochodami o wiele za późno, więc ani jej się nie spodziewał tam ani nie miał jak jej widzieć, bo było w martwym polu.
Dobra juz skonczcie pierdolic ta sama oklepana gadke, ktora zdobywa najwiecej piw pod kazdym filmikiem z takim finalem. Rozjechal, to rozjechal, na chuj drazyc? Ten Suty dziobaka i ten pierdolony Bongman, ktory zawsze ma jakas z pizdy wzieta historyjke pod kazdym filmikiem, co on to nie przezyl, gdzie nie byl, jaki nie jest, i czego to on nie ma, dodajac komentarze i tematy co godzine. Frajernia.
Chyba będzie warn? To na pewno nie jest komentarz na temat zamieszczonego materiału. Albo panowie mają w głębokim poważaniu wyzwiska.
Czekam na hejt
Ten Suty dziobaka i ten pierdolony Bongman, ktory zawsze ma jakas z pizdy wzieta historyjke pod kazdym filmikiem, co on to nie przezyl, gdzie nie byl, jaki nie jest, i czego to on nie ma, dodajac komentarze i tematy co godzine. Frajernia.
Przytocz moją wypowiedź w której to się przechwalam. Funkcjonuję tutaj anonimowo i nie mam w zwyczaju wylatywac z jakimiś rewelacjami na swój temat. Także przytocz moje wypowiedzi, albo bądź łaskaw skończyć insynuować i pierdolić trzy po trzy.
A gdyby nie ludzie dodający tematy co godzine, to byś imbecylu nie miał co tutaj oglądać i komentować.
Ta druga czesc komentarza byla skierowana dla BongSaharzisty Poza tym wkurwiony lekko bylem wczoraj, 5 Harnasi, zaden wygrany, znowu.
Przytocz moją wypowiedź w której to się przechwalam. Funkcjonuję tutaj anonimowo i nie mam w zwyczaju wylatywac z jakimiś rewelacjami na swój temat. Także przytocz moje wypowiedzi, albo bądź łaskaw skończyć insynuować i pierdolić trzy po trzy.
A gdyby nie ludzie dodający tematy co godzine, to byś imbecylu nie miał co tutaj oglądać i komentować.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów