📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Beka_XD napisał/a:
rozpierdalają naszą polską gospodarkę
sie kurwa znasz proruski cepie xD
najwiekszym problemem polskiej gospodarki jest kryzys demograficzny i lecacy na leb stosunek ludzi w wieku produkcyjnym do ludzi emerytow. na ta chwile na jednego emeryta przypada 2.5 osoby pracujacej, za 20 lat bedzie to 1.5 osoby (to juz wiemy, bo ludzie ktorzy beda pracowac za 20 lat juz sie urodzili), a dalsze szacunki sa jeszcze gorsze. naplyw ukraincow moze ta dziure zalatac i byc wrecz zbawienny i to nie jest moje osobiste zdanie, tylko fakty. poczytaj troche o gospodarce.
Beka_XD napisał/a:
rynek pracy
w jaki sposob "psuja rynek pracy"? no chyba ze sie kurwa boisz, ze ci ukrainka nieznajaca polskiego podjebie robote w zabce, w takim razie gratuluje kwalifikacji, ale jednak polecam dokonczyc gimnazjum.
Beka_XD napisał/a:
edukację
co?
Beka_XD napisał/a:
służbę zdrowia
w kazdym szpitalu pracuje od cholery ukraincow, nie tylko pielegniarek, lekarze tez sa, bo u nas zarabia sie lepiej niz u nich.
cos jeszcze madrego napiszesz onuco?
Jakie zdrowiuśkie młode mięsko.
Czy to jest to sławne "Ruchadło Leśne" czyli internetowa przyjaciółka Prezydęta Dudy?
baronturbina napisał/a:
Przeszkodzili jej dla tego zasłania. Dostala prostą misję od sowieckiego szamana: nazbierać orczego ziela, nago i o północy. Tamtejsza szepciucha uważy kocioł mikstury, pozwalającej wyzwolicielom wywąchać porcelanę, bakelit sedesowy i metale szlachetne a następnie wyzwolić je z rąk nazistowskich Ukraińców.
W końcu zaczynasz pojmować
rulas napisał/a:
W końcu zaczynasz pojmować
Yyyy..... Co zaczynam pojmować skoro nie ma już nic do pojęcia? Wszystko zostało pojęte wraz z narodzinami chrystusa. Potem wszystko było bez pojęcia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów