18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Rosyjski fliper
Salieri16000 • 2019-11-08, 11:14
Pielęgniarka straciła czujność podczas przekraczania drogi, gdy spieszyła się do pracy. Jej pole widzenia i kierowcy osobówki , było zasłonięte przez trolejbus. Śmiało do 8-mej sekundy:

Mimo, że spadły jej buty, kobieta przeżyła. Została zabrana do szpitala w poważnym stanie.
Zgłoś
kaczmarzgr 2019-11-08, 16:43
Salieri16000 napisał/a:

Śmiało do 8-mej sekundy

A co sobie bede żałował, obejrzałem od początku!
Zgłoś
Lobo24 2019-11-08, 16:53
Jakie auto wytzrzymałe.
Zgłoś
radek225 2019-11-08, 17:17
Perhydrol napisał/a:

Ona za wtargnięcie, on za wyprzedzanie na/ bezpośrednio przed przejściem.

Gdzie Ty tu wyprzedanie widzisz? Kierowca mijał trolejbus, jechał cały czas swoim pasem, nigdzie wyprzedzania nie widziałem. Trzeba być wyzutym z instynktu samozachowawczego, by na tak ruchliwą drogę (pomijam już, że w miejscu niedozwolonym) wbiegać zza tak wielkiej przeszkody. Babsko wyeliminowało swoje zjebane DNA z puli genowej.

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
Smokw 2019-11-08, 18:06 3
Czytam te wszystkie komentarze i nie dziwie się, że jest tyle wypadków. Wszystkich tych co bronią kierowcy to odsyłam do do kursu na prawo jazdy i egzaminu TEORETYCZNEGO, gdzie to jasno czarno na białym i zgodnie z logiką stoi, żeby przy pojeździe komunikacji miejskiej (i tu cytujędla tych co prawka jeszcze nie zdawali) "zachować szczególną ostrożność", oraz (i tu cytuję dla tych co prawko znaleźli w Laysach) "zachować szczególna ostrożność i oraz zabrania się wyprzedzania, oraz OMIJANIA pojazdów przed przejściem dla pieszych", ponadto (i tu cytuję akurat dla wszystkich idiotów) "nie widzisz to nie zapierdalasz". koniec kropka.
Zgłoś
Gondone 2019-11-08, 18:34
jakie kurwa wtargnięcie???
oddawać prawa jazdy , młotki.
Zgłoś
Recydywista 2019-11-08, 18:40
Perhydrol napisał/a:

Ona za wtargnięcie, on za wyprzedzanie na/ bezpośrednio przed przejściem.

przeciez kurwa kierowca jedzie swoim pasem ... temat przepisow ruchu drogowego radze poruszac dopiero po odkreceniu kolek pomocniczych

Smokw napisał/a:

Czytam te wszystkie komentarze i nie dziwie się, że jest tyle wypadków. Wszystkich tych co bronią kierowcy to odsyłam do do kursu na prawo jazdy i egzaminu TEORETYCZNEGO, gdzie to jasno czarno na białym i zgodnie z logiką stoi, żeby przy pojeździe komunikacji miejskiej (i tu cytujędla tych co prawka jeszcze nie zdawali) "zachować szczególną ostrożność", oraz (i tu cytuję dla tych co prawko znaleźli w Laysach) "zachować szczególna ostrożność i oraz zabrania się wyprzedzania, oraz OMIJANIA pojazdów przed przejściem dla pieszych", ponadto (i tu cytuję akurat dla wszystkich idiotów) "nie widzisz to nie zapierdalasz". koniec kropka.

zadna ale to zadna ostroznosc nie da Ci takiego czasu reakcji zeby w 0,4 sekundy zatrzymac samochod do zera, nawet jadac 20 km/h

Gimnazjoulomy wrocily na sadola przed swietami czy ki chuj ?
Zgłoś
ARock 2019-11-08, 18:48 3
Salieri16000 napisał/a:

Została zabrana do szpitala w poważnym stanie.

W PL szpitale też są w poważnym stanie - rozpierdolu...
Zgłoś
danglan 2019-11-08, 19:15
Gondone napisał/a:

jakie kurwa wtargnięcie???
oddawać prawa jazdy , młotki.

Sorki ja tam pasów nie widzę....
Zgłoś
Gondone 2019-11-08, 22:12
danglan napisał/a:

Sorki ja tam pasów nie widzę....

Zgłoś
viper_1990 2019-11-08, 23:41 3
"Śmiało od ósmej sekundy" - co Wy robicie z tym całym zaoszczędzonym czasem?
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2019-11-09, 8:31
Dobrze że pielengniarka była na miejscu zdarzenia.
Zgłoś
Perhydrol 2019-11-09, 11:21
Recydywista napisał/a:

przeciez kurwa kierowca jedzie swoim pasem ... temat przepisow ruchu drogowego radze poruszac dopiero po odkreceniu kolek pomocniczych

radek225 napisał/a:

Gdzie Ty tu wyprzedanie widzisz? Kierowca mijał trolejbus, jechał cały czas swoim pasem, nigdzie wyprzedzania nie widziałem.

Art. 26. 3. ustawy Prawo o ruchu drogowym

Kierującemu pojazdem zabrania się:
1) wyprzedzania pojazdu na przejściu dla pieszych i bezpośrednio przed nim, z wyjątkiem przejścia, na którym ruch jest kierowany;
2) omijania pojazdu, który jechał w tym samym kierunku, lecz zatrzymał się w celu ustąpienia pierwszeństwa pieszemu;

Jadąc swoim pasem obok drugiego pojazdu dotyczą go takie same zasady. Jeżeli ktoś po prawej się zatrzymał on też ma taki obowiązek.
Zgłoś
pylaochos 2019-11-09, 17:26
Jebana idiotka.
WIdać, że nie oglądała filmików z wypadków.
;>

Sadistig bafi i óczy . Należę do Narodowego Frontu Wyzwolenia Szparagów. Jestem za uwolnieniem krasnali ogrodowych.
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów