Mimo, że spadły jej buty, kobieta przeżyła. Została zabrana do szpitala w poważnym stanie.
Mimo, że spadły jej buty, kobieta przeżyła. Została zabrana do szpitala w poważnym stanie.
Śmiało do 8-mej sekundy
A co sobie bede żałował, obejrzałem od początku!
Ona za wtargnięcie, on za wyprzedzanie na/ bezpośrednio przed przejściem.
Gdzie Ty tu wyprzedanie widzisz? Kierowca mijał trolejbus, jechał cały czas swoim pasem, nigdzie wyprzedzania nie widziałem. Trzeba być wyzutym z instynktu samozachowawczego, by na tak ruchliwą drogę (pomijam już, że w miejscu niedozwolonym) wbiegać zza tak wielkiej przeszkody. Babsko wyeliminowało swoje zjebane DNA z puli genowej.
Czytam te wszystkie komentarze i nie dziwie się, że jest tyle wypadków. Wszystkich tych co bronią kierowcy to odsyłam do do kursu na prawo jazdy i egzaminu TEORETYCZNEGO, gdzie to jasno czarno na białym i zgodnie z logiką stoi, żeby przy pojeździe komunikacji miejskiej (i tu cytujędla tych co prawka jeszcze nie zdawali) "zachować szczególną ostrożność", oraz (i tu cytuję dla tych co prawko znaleźli w Laysach) "zachować szczególna ostrożność i oraz zabrania się wyprzedzania, oraz OMIJANIA pojazdów przed przejściem dla pieszych", ponadto (i tu cytuję akurat dla wszystkich idiotów) "nie widzisz to nie zapierdalasz". koniec kropka.
zadna ale to zadna ostroznosc nie da Ci takiego czasu reakcji zeby w 0,4 sekundy zatrzymac samochod do zera, nawet jadac 20 km/h
Gimnazjoulomy wrocily na sadola przed swietami czy ki chuj ?
Została zabrana do szpitala w poważnym stanie.
W PL szpitale też są w poważnym stanie - rozpierdolu...
jakie kurwa wtargnięcie???
oddawać prawa jazdy , młotki.
Sorki ja tam pasów nie widzę....
przeciez kurwa kierowca jedzie swoim pasem ... temat przepisow ruchu drogowego radze poruszac dopiero po odkreceniu kolek pomocniczych
Gdzie Ty tu wyprzedanie widzisz? Kierowca mijał trolejbus, jechał cały czas swoim pasem, nigdzie wyprzedzania nie widziałem.
Art. 26. 3. ustawy Prawo o ruchu drogowym
Kierującemu pojazdem zabrania się:
1) wyprzedzania pojazdu na przejściu dla pieszych i bezpośrednio przed nim, z wyjątkiem przejścia, na którym ruch jest kierowany;
2) omijania pojazdu, który jechał w tym samym kierunku, lecz zatrzymał się w celu ustąpienia pierwszeństwa pieszemu;
Jadąc swoim pasem obok drugiego pojazdu dotyczą go takie same zasady. Jeżeli ktoś po prawej się zatrzymał on też ma taki obowiązek.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów