📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale z Was idioci, nawet nie rozumiecie, o czym oni mówią i zaraz wszyscy tak się wymądrzacie...
Ja kilka lat temu trafiłem na kilka takich ruskich kwiatków jeden nazywał się Duraki czy coś takiego a drugi to Debloids.. tego pierwszego nie mogę znaleźć, ale daję linka do tego drugiego
a tutaj jakiś skrót
a tutaj jakiś skrót
sosin84, gimbusem to ty do szkoły jeździsz
Jaki kraj tacy Jackass' y
sarkazm napisał/a:
a tą muzykę co praktycznie przez cały filmik leci w tle, może ktoś zna nazwę?
Niewąska zwała, najlepsze to budzenie
BuryRabarbar napisał/a:
popularny to jest moj penis wsrod okolicznych cycatych dziwek
pamiętaj że ręką konia nie oszukasz
Powiedzial Ćudaki?
BuryRabarbar napisał/a:
popularny to jest moj penis wsrod okolicznych cycatych dziwek
Jakim cudem ten wał dostał tyle piw? Chyba sam zacznę trollować w ten sposób...
Panowie po proszę o pomoc. Chodzi mi o ten riff gitarowy, który pojawia się w 0:25 do 0:30. Znam to gówno skądś, ale nie mogę sobie przypomnieć. Piwa dla pomocnych !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów