Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedyś zaufałem pewnej kobiecie i wtedy dałbym sobie rękę uciąć i wiesz ci dziś kurwa nie miał bym ręki.
Czy by go jebną w mordę czy nie to dostał by nożem.
to ruskie psy nie można spodziewać się niczego lepszego
selekcja naturalna, białorycerzyk do piachu, zdechł za cipkę, której nawet nie powąchał XD
Cipa przeżyła, to powącha inny. Nic nie ginie w naturze. Oprócz...bialorycerzyka
Czyli wychodzi na to, że dobrym zwyczajem jest zadzwonić na psy i się nie wpierdalac.Niech się przydadzą do czegoś sensownego i nadstawiają karku skoro im za to płacą.
I klamkę w kieszeni trzymać...
Zwykły KURWA ŚMIEĆ , nie ważne czy ruski czy Ormianin czy jak im tam z dalekiego wschodu MONGOŁY jebane, hatfu na ryj ruskiej swołoczy
To sie kurwa naucz synku że nie ma czegoś takiego jak uczciwa walka....
Bo ty byś pewnie nóż schował... i koszulkę zdjął i bił się "na huki"...
Dostałbyś w czerep pierwszym lepszym narzedziem, tu nie ma litości. Albo cię będzie 6 sądziło albo 6 niosło...
Kozak się znalazł honorowy magister blokers kurwa... ze wsi pod piasecznem..
Ukraińska kurvva widlarz?
Frajer pierdolony i śmieć z nienacka nożem w gardło. Dobrze że tam kara śmierci jest i Trump wczoraj powiedział że zawieszone dokonywanie egzekucji morderców przez małpę Kammale i dziada Bidena będzie cofnięte
Ziomuś próbuję ale za chuja cie nie czaaję
Bo ty byś pewnie nóż schował... i koszulkę zdjął i bił się "na huki"...
Dostałbyś w czerep pierwszym lepszym narzedziem, tu nie ma litości. Albo cię będzie 6 sądziło albo 6 niosło...
Kozak się znalazł honorowy magister blokers kurwa... ze wsi pod piasecznem..
"Dżizas ja pierdole kurwa mać" żeś trafił z tym synkiem do chłopa po siedemdziesiątce co mnie rozbawiło. Ale nie wiem jak dziś i pewnie masz rację, że uczuciowej walki nie ma, pedalskie czasy to cwelowskie zachowania przyzwolenie mają, Ja całe szczęście w takich honorowych bójkach brałem udział gdzie mordobicie było w stójce, jak ktoś leżał to musiał solidnie zasłużyć sobie na skopanie, a na wioskach jak się biliśmy to było niedopuszczalne, nie wolno było kopać leżącego. W siedemdziesiątym siódmym kończyłem polibude i broniłem tytułu inżynieria, także przecz ode mnie z tym magistrem, na blokach z dużej płyty mieszkałem trochę ponad dwadzieścia lat, ale blokersem nie byłem, zaś moje synowie takimi byli, i we wsiach pod Piasecznem nigdy nie byłem, także Dżizaskurde nic nie trafiłeś z mojego życia. Z tym synkiem nawet mi miło się zrobiło także wesołych świąt 🍻
Ta KURWA co podawał rękę, to nóż przełożył z prawej na lewą, a jak dostał gonga na ryj zapraszającego do mordobicia, to nóż z lewej na prawą i zaciukał gościa co pięściami chciał walczyć. Zwykły KURWA ŚMIEĆ , nie ważne czy ruski czy Ormianin czy jak im tam z dalekiego wschodu MONGOŁY jebane, hatfu na ryj ruskiej swołoczy 🤢
No i bardzo kurwa dobrze. Nie jesteśmy jakimiś zwierzętami, żeby walczyć miedzy sobą kłami i pazurami, tylko od tego mamy intelekt, by wykorzystywać przewagi technologiczne!
No i bardzo kurwa dobrze. Nie jesteśmy jakimiś zwierzętami, żeby walczyć miedzy sobą kłami i pazurami, tylko od tego mamy intelekt, by wykorzystywać przewagi technologiczne!
Naczytałem sobie ciebie w postach w jaki sposób piszesz i odzywasz się do braci Sadoli, więc wiem z kim mam przyjemność. Długo nie będę ci zajmował czytania mnie, tylko szybko odpowiem co mi napisałeś ; Tak! Masz racje i zgadzam się z tobą i w myśl twoją życzę ci przeciwnika z ciężkim sprzętem w najbliższej utarczce słownej w prawdziwym świecie, żeby cię wyjaśnił zanim zdążysz rękę w pięść zamknąć. Obyś wtedy hardo trzymał się swoich myśli i przekonań.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów