Ciężkie życie ma, ale potrafi sobie poradzić. Akcja wstępna od 0:20, kierowca zaczyna spychać go z drogi. Finał akcji od 1:20.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wiecie co jest nasmieszniejsze? Nie zdawalem sobie sprawy ze mnie ktos to wezmie serio, a zdiagnozowano mi tu juz debilizm, chamstwo, wadliwosc jako jednostka, na dodatek pewnie jeszcze jestem pijakiem i zlodziejem, bo kazdy pijak do zlodziej Fajnie mi sie to czyta bo za kazdym razem kiedy wystawiam tu swoja opinie nie obrazajac nikogo to w 5 minut pozniej jestem mieszany z blotem, bo tak. Bo Najjasniejsi Panstwo akurat sie ze mna nie zgadzaja Wiec pozdro dla Ludzi z poczuciem humoru, ktorzy potrafia sie wyrazic nie obrazajac nikogo tylko dlatego ze maja inne zdanie Dzieki Wam Sadol jest perelka wsrod portali!
i bardzo dobrze chujowi a jak jest wypadek to wina motocyklisty bo taki pedał się spieszy !!
dobrze tej kurwie z auta powinien buta przyjąć na jape i dziękować, że tylko tyle
Speedballwtf napisał/a:
@up Nie wierzymy we wszystko co przeczytamy, przynajmniej nie ja. Uważam się za osobą wystarczająco inteligentną żeby tępić wadliwe jednostki takie jak Skoll i uzmysłowić im jakimi są kretynami wśród normalnie panujących wartości na tym portalu
ja pierdole...
Wszyscy tu jadą po skollu... Śmieszne typy. Kierowca zachował się jak buc i dobrze, że wyłapał strzał na ryj. Mandaty i punkty karne nie uczą tak dobrze, jak oklep.
PS, zna się ktoś na ruskiej muzyce? Co to za wykonawca?
PS, zna się ktoś na ruskiej muzyce? Co to za wykonawca?
Muza to na 99% Leningrad (cyrylicą Ленинград). Nie znam całej ich twórczości i nie powiem co to za kawałek, ale po charakterystycznym stylu i równie charakterystycznym wokalu nietrudno ich poznać
Ich dosyć sadystyczny klip przy okazji /watch?v=Nizu6H0mEYU
będą na Woodstocku w tym roku jeśli kogoś to rajcuje
Ci z tej łady wyglądają na jakiś zespół. Te same koszule, wiek też podobny
ruska muza wymiata
Skoll @ Dzisiaj 13:04 Ruscy chociaz potrafia sobie kulturalnie w ryj dac i kazdy wie za co dostal. W Polsce kozak w aucie, a jak dostanie w ryj to od razu po Policje dzwoni a pozniej czlowiek ma problemy. Wiem, bo sam dzwonilem
TY KURWA KONFIDENCIE
TY KURWA KONFIDENCIE
gruchens napisał/a:
Muza to na 99% Leningrad (cyrylicą Ленинград). Nie znam całej ich twórczości i nie powiem co to za kawałek, ale po charakterystycznym stylu i równie charakterystycznym wokalu nietrudno ich poznać
Piosenka to z polskiego "Ryba". Youtube znajdzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów