18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Godelo23 2013-09-14, 16:48
Przyznaje się, sam tak robię gdy mi się coś wyleje
Zgłoś
urteusz 2013-09-14, 16:51

Wydaje mi się, że on okruszki czegoś zbiera na tym stole a nie, że liże bo liże. Może to chleb

Dopóki nie pałączy ich świadomość, nigdy się nie zbuntują; dopóki się nie zbuntują, nie
staną się świadomi.
Zgłoś
aszhol 2013-09-14, 16:55
za brud, biedę i mega syf oraz starocie.... zawsze piwo !! a i za psychiatryk

To jest moje zdanie. I ja je całkowicie popieram.
Zgłoś
vniveri25 2013-09-14, 16:58 3
Tak mi się skojarzyło

ps: tak w oryginale była inna muzyka.
Zgłoś
konował 2013-09-14, 16:58 1
Nie odważył bym się spędzić tam nocy.
Zgłoś
pedau 2013-09-14, 17:00 1
jedzą z takiej samej miski jak ja
Zgłoś
KoniecZartow 2013-09-14, 17:07
Czemu takich ludzi się nie utylizuje? Ja wolałbym dostać kulkę niż się męczyć i przy okazji innych.
Zgłoś
tomek1491 2013-09-14, 17:17 7
Mój dziadek zachowuje sie tak jak pan co liże stół. Ma ponad 80 lat, jest po zawale, dwóch udarach i wlasne po tym drugim cos mu sie stalo. juz to nie był ten sam dziadek co kiedys, co mnie uczyl ryby lowic itp. Teraz nie poznaje mnie, wydaje mu sie ze ktos go chce okraść, a w ośrodku w ktorym sie znajduje mowi ze jest w pracy. Także jak jezdzimy do niego to chce wracac bo zabiora mu premie. Tak jakby wrócił sie do czasów wojny. Trudna sytuacja.

Reasumując, wygląda mi to na jakiś ośrodek opieki.
Zgłoś
D................s 2013-09-14, 17:22
Wznowić akcję T4.
Zgłoś
Browarowy-Potwór 2013-09-14, 17:33 1
90luckypl napisał/a:

Mojemu psu podaję jedzenie w takiej misce co oni mają w stołówkach.

Pozwalasz psu przy kompie siedzieć ?

pedau napisał/a:

jedzą z takiej samej miski jak ja

Browar syci, browar poi, po browarze lepiej stoi.
Zgłoś
rozyk 2013-09-14, 17:43 1
bylem na koloni , i wyglad osrodka byl bardzo podobny
Zgłoś
danon1906 2013-09-14, 18:31
w rosji 50% obywateli powinno trafić do psychiatryka
Zgłoś
KONRADJAM 2013-09-14, 18:34
operator kamery to fetyszysta stóp

fg
Zgłoś
Zielonek92 2013-09-14, 18:35
Ciekaw jestem co tacy ludzie mają w głowach jak patrzą na świat i jakie wizje mają ;o
Zgłoś
ProVVe 2013-09-14, 18:41
Powiem, że ciężka opcja... Ludzie chorzy umysłowo odpierdalają najcięższe akcję... Kiedy współlokatorka mojego kumpla brała jakieś konkretne leki (wpierdalała cała tablicę mendelejewa - ciężkie leki antydepresyjne, uspokajające i zamulające) mieszkańcy zaczęli się śmiać przy "kieliszku", że im na pokoje wjedzie z tłuczkiem... Niby nic, ale kumpel wleciał do kuchni i do dzisiaj śpi z tłuczkiem pod poducha...

Ola gringo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów