Strzelanie rusznicą przeciwczołgową PTRS-41, kaliber 14,5 mm, waga 20,3 kg podczas gdy AK to nic nieznaczący wisiorek. A co?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla pedałów w rurkach co mają problem żeby 3 kg ziemniaków do domu przynieść to wszystko jest fotomontażem.
I lufa ak w ziemi - szkoda, że serii nie puścił bo mógł wylądować na hardzie
A tam silny mówicie gościu, na filmach Rambo w jednej dłoni trzymał haubicę a w drugiej czołg i strzelał a na filmach by przecież nie kłamali!
Tak mi ciocia powiedziała.
Tak mi ciocia powiedziała.
Odważny gość. To potrafiło złamać bark strzelcowi
Kukuluku napisał/a:
Zmien rurki na normalne spodnie.
Nie żebym się przypierdalał, bo sam nie noszę rurek, getry na nogach to nie mój klimat, ale kurwa noszenie spodni o standardowym kroju zajebanych paskiem na maks sprawia, że wyglądasz jak wieszak, który zesrał się w gacie. LEKKO dopasowane spodnie do sylwetki są okej. Nota bene slimy do garnituru to akurat element niezbędny żeby wyglądał on na dopasowany do sylwetki.
Najlepiej mieć żółte zęby, owłosione pachy, wyspę na głowie, obgryzione paznokcie i wyglądać jak cwel trzymając fiuta w lewej a myszkę w prawej.
Laski lubią dobrze ubranych facetów, nie zmienicie tego swoim pierdoleniem, a potem tysiące komentarzy "i tak nie porucham".
@supra36
Jakoś mężczyźni potrafią się ubrać elegancko, ładnie bez żadnych pedalskich getrowatych spodni. Dopasowane spodnie są dopasowane, a nie ściskają nogi tak, że każdy ruch łydki widać - nie jest to wcale wymagane do noszenia garnituru.
Jakoś mężczyźni potrafią się ubrać elegancko, ładnie bez żadnych pedalskich getrowatych spodni. Dopasowane spodnie są dopasowane, a nie ściskają nogi tak, że każdy ruch łydki widać - nie jest to wcale wymagane do noszenia garnituru.
A ja chodzę na co dzień do pracy w mundurze WP wz.93 i chuj w dupę rurkowcom!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów