totalna patologia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jak widzę takie rzeczy to mam ochotę wziąć karabin i zacząć strzelać. pizda cwana, bo z kolegami, a ich trzech. jeszcze poniżyli go nagrywając i wrzucając do sieci
Przykre ale tylko całkowita eliminacja ze społeczeństwa mogłaby coś zmienić
A później materiały na hardzie, ile to seryjnych morderców w Rosji... Typek się kiedyś wkurwi i wpadnie do jednego czy drugiego z siekierą, albo będzie odwrotnie - oni wpadną do niego, bo przecież fajnie jest kogoś pobić, a co dopiero zabić? Kurwa, co za kraj
Najchętniej bym wpadł tam i pokazał im jak fajnie się kopie wielu cwaniaków na jednego ^
żałosne
żałosne
Rzygać mi się chce jak widzę te komentarze pełne nienawiści. Pomyśl siedząc teraz z pełnym brzuszkiem przed kompem w cieplutkim mieszkanku jaką "patologię" byś sobą reprezentował mając pecha rodząc się w takim miejscu i czasie? Wysłałbym tu niejednego gimbusa czy hejtera na miesiąc do kopalni gdzie wykuto by ci charakter siłą a rozumu byś sam nabrał miernoto...
Największym frajerem na tym filmie jest właśnie ten bity blondasek. Rozumiem ,że tych gnoi jest więcej i że są od niego silniejsi ale nie znaczy to że ma przy nich klęczeć i całować jeszcze w stopy. Mógł spróbować któremuś z nich przypierdolić, albo przynajmniej WSTAĆ a nie leżeć i jeszcze dodatkowo się upokarzać. Widać ,że zasłużył na wpierdol.
Kiedys w Gdyni na bulwarze widzialem podobna scenke oczywiscie wszyscy jak by ślepi podszedłem jednemu drugiemu po pysku pech ze za mocno jednego strzeliłem warga mu pekła troche czerwonej poleciało ,pobiegł gnojek do ochrony ktora sobie czasami tam spaceruje i naskarżył ze ich pobiłem gdyby nie monitoring i zeznanie tego którego katowali to pewnie bym był o pobicie posadzony (wyjasnienie calej sprawy zajęło ok 4 godzin ) miałem spacer jak diabli
@up
Miałem podobną sytuację (też w Gdyni) prze pewnej szkole podstawowej. Biło 4 typków jakiegoś "kujona". Wystarczyło jednemu odpowiednio rączkę wykręcić i już gówniarzerii nie było.
Miałem podobną sytuację (też w Gdyni) prze pewnej szkole podstawowej. Biło 4 typków jakiegoś "kujona". Wystarczyło jednemu odpowiednio rączkę wykręcić i już gówniarzerii nie było.
Pewnie na końcu wszyscy bili brawo, a Ty dostałeś order za odwagę i klucz do miasta.
e wszyscy jedziecie, moze mu sie nalezalo. ;'p
Kiedy chodziłem do jednej z gdyńskich podstawówek, razem z trzema kumplami, pobiliśmy jakiegoś kujonka. Czas mija spokojnie. On leży, a my go kopiemy. Nagle jakiś pajac wpada i zaczyna mi rękę wykręcać...
323233 napisał/a:
(...)koleżką to życzę,żeby kiedyś dostali taki sam wpierdol.
A ja życzę Ci, żebyś dostał na komunię słownik języka polskiego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów