totalna patologia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pewnie dorwali jakiegoś młodego ćpuna, to i bęcki dostał. Fakt szkoda go. Drugi fakt, pewnie prowodyrem jest ta głupia przekozacka cipa
I pomyśleć, że człowiek, niezależnie jakby się starał, i tak nie naprawi tego całego kurestwa na Ziemi.
Oooo nie! O NIE! To różowe klapki z moich koszmarów! Koledzy śmiali się ze mnie ;( Przez to, że moja pierwsza dziewczyna założyła takie klapki musiałem z nią zerwać ! ;DDD
swoja tez tak caluje lubi to, ale odwzajemnia sie w nieco przyjemniejszy sposob
Cytat:
Rosja na prawdę pojebany kraj.A tym koleżką to życzę,żeby kiedyś dostali taki sam wpierdol.
Kurwa co to ma być . Myślałem że na sadolu są naprawde prawdziwi sadyści a widzę ze to jebane gimbusy którym serduszko sie kraja jak zobaczą swojego rówieśnika robiącego za piłkę żenada. Gówniarz zasłużył to i wpierdol się należał
ps. hardkorowo tak w klapkach kopać
No i co z tego, że to Rosja? U nas też 90-95% kozaków jest silnych w przewadze liczebnej. Najlepiej 3 albo 5 na jednego. A żeby wyskoczyć do kogoś 1 na 1 to nie ma odważnego. Same pizdy w dresikach i białych skarpetkach...
maxqi napisał/a:
Kurwa co to ma być . Myślałem że na sadolu są naprawde prawdziwi sadyści a widzę ze to jebane gimbusy którym serduszko sie kraja jak zobaczą swojego rówieśnika robiącego za piłkę żenada. Gówniarz zasłużył to i wpierdol się należał
ps. hardkorowo tak w klapkach kopać
sadysta nie znaczy debil, bo skąd wiesz czy zasłużył? Ja bym chętnie widział tych typów w klapkach topiących się we własnej krwi.
a w ogóle to wypierdalaj do lekcji na jutro się uczyć
sorry ale nie dam piwa za coś takiego.... sadol sadolem, ale takich skurwieli ten blond rusek powinien powystrzelać jak Brejvik dzieciaków na wyspie .....
Tępić takie skurwysyństwo gazem i ołowiem ;/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów