motyw z garnkiem miażdży
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
[img:c1bb2f3314]http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/07/taxi-drive-clap.gif[/img:c1bb2f3314]
pochwalacie pastwienie się nad ludźmi, którzy po prostu wolą się pierdolić z facetami.... brawo, jesteście tacy bohaterscy. Kiedy już islamska zadyma dotrze do Polski na pewno będziecie wzorowymi mudżahedinami - to że teraz pałacie do nich nienawiścią nie ma znaczenia gówno z was a nie patrioci, was po prostu jara pastwienie się nad innymi
szanowny współużytkowniku zypon, ja jestem taki bohaterski albowiem popieram obijanie ludzi którzy zmuszają do seksu dzieci [patrz początek materiału]. Nie jara mnie pastwienie się nad innymi, aczkolwiek nie mam nic przeciwko wymierzaniu ostrej i słusznej kary tym, którzy zawinili w najcięższych uznanych przez naszą kulturę występkach. Nie wiem po czym wnosisz jakikolwiek stosunek wypowiedzi co do tego materiału co do patriotyzmu, aczkolwiek uważam, iż Twe argumenty są chybione. Ironicznie: życzę powodzenia w świecie fantazji, być może tam przeciwnicy pedofilii i przeciwnicy homoseksualizmu zdradzają swój kraj na rzecz brudasów w turbanach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów