Wiem, że to nie głośniki-ale pomysł i wykonanie jak najbardziej na 5 z plusem!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
stare jak suty Mahometa ;]
W sumie, może bym sobie coś takiego zrobił, na każdym głośniku przy 5.1 tylko, że kondony są "chujowe", możby coś lepszego wymyśleć... np, no nie wiem lampki bożonarodzeniowe!, albo jarzeniówki, albo płonącego kota... Aż się romarzyłem.
Zgadzam się, ten filmik krąży po necie już kilka lat. I szczerze wątpie żeby to była robota ruskich. Jakaś głupia rzecz=ruscy.
KNT napisał/a:
Nasz kraj jest pełen ekspertów, aż dziw że nie jesteśmy światową potęgą.
Sam Hitler w "Mein Kampf" napisał że polaczki to najsprytniejszy i najmądrzejszy naród z jakim przyszło mu się zmierzyć, ale Hitler bardzo omylny był.
o niczym innym nie marzyłem jak postawienie dwóch kondomów na biurku, ale to fajnie wygląda, i modnie i w ogóle, jak byłem młody, to miałem na szafie dwa światła, jedno od malana drugie od syreny, a w nich po 15 diod, i podpięte to pod kompa, zasilaniem do tego było stare radio unitra, a głośniki normalnie z suba miałem, mogłem moc światła regulować i głośność osobno
sory, nie moge juz edytować, przeczytałem dziś i widze że napisałem tak jak by mi się to podobało a ni hvja tak nie jest!!!!
sory, nie moge juz edytować, przeczytałem dziś i widze że napisałem tak jak by mi się to podobało a ni hvja tak nie jest!!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów