📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:11
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:56
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
I dobrze zrobili. Do mnie jeden na przystanku tak spróbował się doczepić. Nie cackałem się
na koniec kulturka musi być
Ja pierdolę! Jak czytam komentarze niektórych zjebów to aż mi wstyd że mam zapędy rasistowskie... Niektórych ras nie lubię ale pod kątem ich kultury i religii za to na co pozwalają i na co nie, a nie ze względu na kolor, a połowa z was pierdoli "jebać żółtków" bez powodu. Jak chcecie być fajni to weźcie się kurwa za jaja powieście i wrzućcie zdjęcia na harda.
@Powell
Bo widzisz, na sadisticu jak pociśniesz po innej rasie to masz +5cm do e-penisa i +45% do szansy piwa przy komentarzu od równie wyrafinowanego lamusa.
A co do gości w filmiku - dobrze zareagowali, nie gdy ten by już obił skośnego, tylko od razu kilka profilaktycznych pierdolnięć na ryj.
Bo widzisz, na sadisticu jak pociśniesz po innej rasie to masz +5cm do e-penisa i +45% do szansy piwa przy komentarzu od równie wyrafinowanego lamusa.
A co do gości w filmiku - dobrze zareagowali, nie gdy ten by już obił skośnego, tylko od razu kilka profilaktycznych pierdolnięć na ryj.
Taki kozak a dał dzidę jak kilku podbiegło
Tam to kultura. W parku i w metrze sobie piwko wypijesz bez jakichkolwiek konsekwencji.
Jest taki program. Nazywa się Real Player. Posiada przydatną funkcję przycinania filmików.
ale i tak piwo bo coś z ruskimi
brakowało tylko żydów
ale i tak piwo bo coś z ruskimi
brakowało tylko żydów
henry81 napisał/a:
trzymał nerwy na wodzy do 47 sekundy, nie wytrzymał dłużej. też bym nie wytrzymał, cały autobus żółtych
co, pewnie byś się rzucił na pierwszego z brzegu i próbował zaruchać?
żółtki żółtka broniły, normalne.
Debile, kolo stał tyle czasu obok tego Azjaty, że postanowił się przedstawić. Chciał mu podać dłoń, to dostał w ryj. Ot, taka kultura wschodu.... karateki zasrane ( * oglądane w pracy czyli bez dźwięku ) :]
azjaci z katanami mądrzy tylko kurwa w grupie, frajer bał się pijaka, więc zawołał bodyguarda... żenada.
zenada to jest banda oszolomow na sadolu ktorzy mysla ze jak beda jechac po innych rasach to beda zgarniac mase piw i dziwek
otoz moi drodzy jestescie w bledzie, pokazujecie tylko jakim gownem jestescie mowiac o tym ze "zoltki zaatakowaly bialasa bez powodu"
przeciez kurwa widac ze cos jest na rzeczy i bialy sie na zoltka czai, nie wiadomo tez czy wczesniej nie bylo jakiejs akcji tylko dopiero teraz nagrywac zaczeli...
oczywiscie, tak profilaktycznie zeby piwka zgarnac dodam:
Jebac zoltkow!
otoz moi drodzy jestescie w bledzie, pokazujecie tylko jakim gownem jestescie mowiac o tym ze "zoltki zaatakowaly bialasa bez powodu"
przeciez kurwa widac ze cos jest na rzeczy i bialy sie na zoltka czai, nie wiadomo tez czy wczesniej nie bylo jakiejs akcji tylko dopiero teraz nagrywac zaczeli...
oczywiscie, tak profilaktycznie zeby piwka zgarnac dodam:
Jebac zoltkow!
Psychodelia napisał/a:
pierdolony obrońca uciśnionych się znalazł
zamiast się zmartwić, że się zakończyło bez poważnego mordobicia, obojętnie kto by wygrał (żeby było co oglądać) wczuwasz się kurwa jakby ci psa gwałcili
wypierdalaj z sadistica jak masz nad żółtkami płakać(tak kurwa wiem, że nie chińczyk, chuj mnie to obchodzi wszyscy są tacy sami)
Ty najpierw wyjdź ze swojej obory i zobacz żółtka,a nie się ciśniesz,pseudo rasisto.Po Twojej wypowiedzi domyślam się że za zdanie do gimnazjum neostradę podłączyli?
ulthart napisał/a:
Ty najpierw wyjdź ze swojej obory i zobacz żółtka,a nie się ciśniesz,pseudo rasisto.Po Twojej wypowiedzi domyślam się że za zdanie do gimnazjum neostradę podłączyli?
weź kurwa ściśnij pośladki, w necie najwięcej masz do powiedzenia, używasz synonimów typu "kosa", a kose to ty chyba w życiu widziałeś tylko taką do koszenia trawy pajacu
na stos za udzielanie się w tematach, w których nie masz absolutnie nic do powiedzenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów