📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
już w najbliższej edycji "tańca z gwiazdami"
Za dużo tekkena
Na pewno sa pijani, w koncu Rosja, ale te kocie ruchy to gdzies podpatrzyli.
demony szybkości...
Chupacabra napisał/a:
ed2kk, korzystasz z wiki zanim Ci ją zablokują co? Fajnie, tylko nie wiem na chuj ty tutaj to napisałeś, każdy wie czym jest Caopeira,a ten co nie wie to jego problem, że jest niedojebany.
Moja odpowiedź pasuje bardziej do filmiku niż twoja.Niedojebany gimbusie.
ed2kk napisał/a:
Moja odpowiedź pasuje bardziej do filmiku niż twoja.Niedojebany gimbusie.
Poodkrywali co niektórzy kolorowe literki, to i więcej tęczowych komentarzy się pojawia
Ten bez pasków na dresie za dużo w Tekkena 5 Eddym pograł i chciał być jak on ale coś nie wyszło za bardzo
w 04:19 myślałem, że wojownik numer 1 odda mocz na wojownika numer 2.
2:50 sprowadzenie do parteru- dla znudzonych tym g....m, jednak dalej nic się nie zmieni :/
czyżby prawdziwa konkurencja dla Najmana ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów