📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dla tych, którzy nie zrozumieli: Daniel Craig dowiedział się, że ojcem jego dzieci jest inny aktor. I wtedy do studia wszedł on, John Malkovich.
żmij napisał/a:
Taki typu "wbij-gwóźdź-z-bani-w-deskę-tępą-stroną-challenge"?
Prędzej "Jak żul spod biedry zestrzeli puszkę z Twojej głowy, w zamian dostaje Amarenę". I tak, i tak przegrywasz.
Ni chuja ni pani Maju
Oni wszyscy mówią, że gdzieś była, a ona, że nie była.
wszystkiemu winna zona, strefa jak to woli. jest tylko tam, do dziś, kto wejdzie nie wyjdzie... ja pierdole, musze obejrzeć to jeszcze raz
Nawet widząc ten filmik po raz pierwszy bez dźwięku od razu rozpoznałbym że to Rosja. Te przechlane kacapskie mordy z Płodowym syndromem alkoholowym do 6 pokoleń wstecz poznam wszędzie.
sęsem tego występu była jego jednorazowość, oni tak udają że nicim nie wychodzi do samego końca, wszystko jest udawane z wyjątkiem zgonu statysty.
Jak numer przejdzie potrzebny mu kolejny statysta
Hugo Dionizy Steinhaus
Sęsem byłoby napierdalanie twojej bani tak, żebyś nauczył się poprawnie pisać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów