I pijaczek
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Jo[H]nY napisał/a:
@LosBomberos
Skoncz stym zalosnym tekstem -_-
a Ty zacznij z tym żałosnym słownikiem -_-''
U ruskich nie ma wesela bez takich incydentów.
9 sekunda - laska daje kolesiowi sygnał podwójnym puknięciem w penisa, żeby przystąpił do rozkurwienia typa. Nie miał innego wyjścia.
wygląda jak Arłukowicz
Ładne wyjście z progu, lot jednak dość krótki no i telemarka nie było... 5 pkt.
urrraaaaa ;p na filmie nie widać ale koles się pewnie sapał. Odwrócił się z najgroźniejszą miną Clinta Eastwood'a i zaczął podążać w kierunku weselnego ziomka
Rafal1757 napisał/a:
urrraaaaa ;p na filmie nie widać ale koles się pewnie sapał. Odwrócił się z najgroźniejszą miną Clinta Eastwood'a i zaczął podążać w kierunku weselnego ziomka
I w równie filmowym stylu dostał wpierdol
Doprawdy już zasygnalizowanie, że będzie coś rosyjskiego, śmieszy mnie ;p
najmocniejsza część to huraaaaa!
"Wie pan, Bóg nie zabił tej małej dziewczynki. Los jej nie zarżnął, przeznaczenie nie nakarmiło nią psów. Bóg widział, co działo się tej nocy i chyba miał to gdzieś. Wtedy zrozumiałem. To nie Bóg tworzy ten świat. My to robimy."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów