Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
uneventful 2013-12-30, 9:31
@Magnic - też jestem tego zdania, jednak do budowania autostrad to bym ich nie trudnił, bo z zemsty budowaliby je chujowiej niż są teraz.

@PureWhite - jakie to ma znaczenie?
Zgłoś
elbuero 2013-12-30, 10:12
dziuzeppeee napisał/a:

i tak powinno być i w Polsce, a nie kurwa, grają sobie na xboxach, w karty, żrą w najlepszych dietach, a to wszystko z pieniędzy podatników.

to zycze ci sku***synie abys ktoregos dnia jechal autem i przypadkowo potracil pieszego na smierc...

trafiasz od 2 do 6 lat i niech cie yebią w podobny sposób
Zgłoś
Dildowagins 2013-12-30, 10:35
Tak powinien chodzić każdy ruski.

jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Zgłoś
uneventful 2013-12-30, 10:42
@elbuero - po chuj mnie wyzywasz? nie tylko ja wychodze z takiego założenia.
Jak potrące kogoś to znaczy że w jakimś stopniu była to moja wina bo nie uważałem, i będę w stanie przyjać karę na klatę. a Ty jak widać jesteś pizda i wolisz grać na xboxie.
Zgłoś
kufelbaluty 2013-12-30, 10:43 1
polowa na tym portalu wypowiada sie jak typowyfrajer siedzcie sobie w domu bo na podworku napewno nadajeci sie tylko do ciagania lachy spoleczniaki jebane a ty urujecie
Zgłoś
Kreeggan 2013-12-30, 15:50
Idiota wyżej i paru innych, widać dla was skończenie w pierdlu to nie lada osiągnięcie a więźniom mamy współczuć że tak ich udupił ten podły kraj ?
Zgłoś
Dupa_Zza_Krzaka 2013-12-30, 21:25
CYCONAUTA napisał/a:

@dziuzeppeee
data urodzenia: 1995
tylko sie nie zesraj z tym placeniem podatkow ...

Vat, czy akcyza - to nie podatek?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów