📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
@Magnic - też jestem tego zdania, jednak do budowania autostrad to bym ich nie trudnił, bo z zemsty budowaliby je chujowiej niż są teraz.
@PureWhite - jakie to ma znaczenie?
@PureWhite - jakie to ma znaczenie?
dziuzeppeee napisał/a:
i tak powinno być i w Polsce, a nie kurwa, grają sobie na xboxach, w karty, żrą w najlepszych dietach, a to wszystko z pieniędzy podatników.
to zycze ci sku***synie abys ktoregos dnia jechal autem i przypadkowo potracil pieszego na smierc...
trafiasz od 2 do 6 lat i niech cie yebią w podobny sposób
Tak powinien chodzić każdy ruski.
Jak potrące kogoś to znaczy że w jakimś stopniu była to moja wina bo nie uważałem, i będę w stanie przyjać karę na klatę. a Ty jak widać jesteś pizda i wolisz grać na xboxie.
polowa na tym portalu wypowiada sie jak typowyfrajer siedzcie sobie w domu bo na podworku napewno nadajeci sie tylko do ciagania lachy spoleczniaki jebane a ty urujecie
Idiota wyżej i paru innych, widać dla was skończenie w pierdlu to nie lada osiągnięcie a więźniom mamy współczuć że tak ich udupił ten podły kraj ?
CYCONAUTA napisał/a:
@dziuzeppeee
data urodzenia: 1995
tylko sie nie zesraj z tym placeniem podatkow ...
Vat, czy akcyza - to nie podatek?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów